Petitcollage Karty v dóze království zvířat
Petitcollage Karty v dóze království zvířat
Petitcollage Karty v dóze království zvířat
Petitcollage Karty v dóze království zvířat

Petitcollage Karty v dóze království zvířat

Zábavná karetní hra pro děti od 4 let od značky Petitcollage.

Posbírejte co nejvíce párů zvířat, která žijí na stejném místě a vyhrajte.

Karty jsou zabaleny v šikovné plechové dóze, perfektní hra na cesty.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Petitcollage
DD3534
PTC257
736313544497

Rozměry karty: 9x6,5 cm

Rozměry dózy: 10,5x7x2,5 cm

Věk: 4+

Obsah: 44 karet a herní návod

Počet hráčů: 2 - 4 hráči

Splňuje všechny bezpečnostní normy.

Česká pravidla ke stažení zde

Pravidla:

Hráči se musí snažit získat co nejvíce setů životních prostředí zvířat. Každý set se skládá ze 4 karet se stejnou barvou pozadí a zvířat, která spolu žijí. Každé zvíře v setu je také zobrazeno svrchu karty. Životní prostředí zahrnuje: zahradu (žlutá), džungli (tmavě zelená), poušť (červená), pláž (béžová), oceán (tmavě modrá), savanu (oranžová), arktidu (světle modrá), rybník (černá), les (fialová), dům (růžová) a farmu (zelená).

Jeden z hráčů zamíchá karty a rozdá každému hráči po 7. Zbytek karet položí lícem dolů na hromádku doprostřed stolu. Začíná nejmladší hráč. Podívá se na karty, které má v ruce a seřadí si je podle barvy. Poté vybere jednoho z hráčů a zeptá se jej, jestli má kartu buď nějaké barvy nebo jména zvířete. Například se hráč může zeptat: „Máš nějaké oranžové karty?“, „Máš nějaké karty savany?“ nebo „Máš nějaké karty se lvem?“. Pokud tato osoba má tázanou kartu, musí ji odevzdat. Hráč pak pokračuje ve hře do doby, kdy už nemůže získat tázanou kartu. 

Pokud tázaná osoba nemá kartu, kterou chtěl jiný hráč, musí tento hráč líznout kartu z balíčku uprostřed stolu. Poté je na řadě další hráč. Hra pokračuje dokud nedojdou karty. 

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Cestovní hry
Karetní hry

Petitcollage

PetitCollage je výrobce dětských hraček, zakládá si na smysluplnosti a hezkém designu. Láskyplně navržené výrobky ve studiu v Kalifornii jsou krásné, zábavné, milují je děti i jejich rodiče. V nabídce značky Petitcollage najdeme puzzle pro nejmenší, dřevěné kostky, magnetické puzzle, pexeso, karetní hry, dřevěné a plyšové hračky.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!