Djeco Postřehová hra Hledej a najdi
Djeco Postřehová hra Hledej a najdi
Djeco Postřehová hra Hledej a najdi
Djeco Postřehová hra Hledej a najdi
Djeco Postřehová hra Hledej a najdi
Djeco Postřehová hra Hledej a najdi

Djeco Postřehová hra Hledej a najdi

Karetní postřehová hra Hledej a najdi pro děti od 3 let od značky Djeco.

Položte doprostřed stolu velkou kartu se spoustou obrázků, a hledejte co nejrychleji obrázky na svých kartách, které se shodují s obrázky na velké kartě...Kdo bude nejrychlejší?

Hra zaměřená na rozvoj postřehu, pozorování, vnímání detailů a pohotovosti. Postřehová hra, ve které musíte být bystří a soustředit se.

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Djeco
PT0131
DJ05175
3070900051751

Roztomilé ilustrace, které osloví malé i velké.

Kompaktní krabice, kterou si vezmete kamkoli.

Kvalitní a odolné karty.

Materiál: papír a lepenka s certifikací FSC®

Obsah: 52 karet

Věk: 3-6 let

Počet hráčů: 2-5

Herní doba: 10 min

Rozměr balení: 15,6 cm x 11,7 cm x 2,8 cm

Pravidla hry:

Po promíchání karet se každému hráči rozdá pět malých hracích karet. Zbývající karty se umístí na hromádku doprostřed mezi hráče lícem dolů. Na jinou hromádku mezi hráče se umístí také velké „meli-melo“ karty lícem dolů. Začíná hrát nejmladší hráč. Dále hra pokračuje ve směru hodinových ručiček.

Hráč, který je na řadě, sejme první velkou „meli-melo“ kartu, a umístí jí lícem nahoru doprostřed mezi hráče. V tuto chvíli se všichni hráči musí soustředit na své karty, které drží v ruce, a co nejrychleji „vynést“ nějakou svou kartu (lícem nahoru, aby ji ostatní hráči viděli). Každý hráč musí vynést kartu, i když nemá v ruce obrázek shodující se s obrázky na „meli-melo“ kartě.

Hráč, který nejrychleji „vynese“ kartu, která se shoduje s nějakým obrázkem na „meli-melo“ kartě vyhrává, a kartu kterou „vynesl“ si nemusí brát zpět. Pokud hráč vynese kartu, jejíž obrázek se neshoduje s žádným obrázkem na „meli-melo“ kartě, musí si tuto kartu vzít zpět, a navíc si „líznout“ další dvě karty z balíčku. Ostatní hráči, kteří sice „vynesli“ správnou kartu, ale nebyli první, si musí vzít svou kartu zpět. (Žádné další karty si již „lízat“ nemusí.)

Další hráč, který je na řadě otočí další „meli-melo“ kartu a hra pokračuje ve stejném rytmu dále. Když „meli-melo“ karty dojdou, otočí se všechny použité karty opět lícem dolů, a hra pokračuje dále.Hru vyhrává ten hráč, který nemá v ruce žádné karty.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Od 4 let
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!