Djeco Černý Petr Mistigri
Djeco Černý Petr Mistigri
Djeco Černý Petr Mistigri
Djeco Černý Petr Mistigri
Djeco Černý Petr Mistigri
Djeco Černý Petr Mistigri

Djeco Černý Petr Mistigri

Oblíbená karetní hra Černý Petr s krásnými ilustracemi v praktické krabičce pro děti od 4 let.

Tohle není jen tak obyčejný Černý Petr. Spojením dvou kartiček, které k sobě patří, získáte úplně nový obrázek. Jen pozor na kocoura Mistigri - ten k sobě "parťáka" nemá a komu zůstane v ruce, ten se stává Černým Petrem.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0234
DJ05105
3070900051058

Krásné ilustrace a praktická krabička.

Kvalitní a odolné karty

Obsah: 33 karet (16 párů a Mistigri)

Věk: 4 - 7 let

Počet hráčů: 2-4

Čas hry: 10 min

Rozměr balení: 8,5 cm x 11,7 cm x2,8 cm

Česká pravidla ke stažení zde

Pravidla hry: Nejmladší hráč začíná. Hrajeme ve směru hodinových ručiček. Rozdejte všechny karty mezi hráče. Hráči se pak podívají, zda mohou z karet, které jim byly rozdány vytvořit pár. Pokud tomu tak je, karty položí před sebe lícem nahoru. Hra pak může začít. První hráč náhodně lízne kartu z karet svého souseda. Pokud s touto novou kartou může vytvořit pár, pak ho opět přidá k dvojicím před sebe, pokud tedy již nějaké vytvořil. Pokud se mu karta nehodí, neděje se nic, kartu si ponechá a hraje další hráč stejným způsobem. Hraje se dokud se všichni hráči nezbaví všech karet. Hra končí, když jsou všechny karty v páru na stole a někomu z hráčů zůstane v ruce karta Mistigry.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!