Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky
Djeco Hra Čarodějky

Djeco Hra Čarodějky

Nejoblíbenější karetní hra pro holky od 5 let.  Vyhrává ta, která si postaví jako první z dílků svůj hrad.

Dobrodružný nebo rozvážný, jde o to být prvním, kdo postaví hrad shromážděním 6 „hradních“ karet stejné barvy! Buďte opatrní, čarodějnice jsou na lovu.

Kupujte a vyměňujte ty díly hradu, které Vám chybí a chraňte se před útoky ostatních čarodějek. 

Odvaha, myšlení a strategie budou nutné, aby zmařily zlo v této hře.

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Djeco
PT0235
DJ05117
3070900051171

Barevné ilustrace, které zaujmou malé i velké.

Kompaktní krabička, kterou si můžete vzít kamkoli.

Kvalitní a odolné karty.

Obsah: 55 karet (24 karet se zámkem, 20 karet diamanty, 8 karet s čarodějkami, 3 karty s vílou)

Věk: 5 - 99 let

Počet hráčů: 2-4

Čas hry: 15 min

Cíl hry: Být prvním, kdo sestaví zámek své barvy.

Český návod ke stažení zde

Pravidla hry:

Karty se zamíchají a umístí do středu stolu, na hromádku lícem dolů. Nejmladší hráč začíná a hra pokračuje ve směru hodinových ručiček.

Hráč, který je na řadě, si vezme kartu z prostředku a ukáže ji ostatním hráčům. Hráč si musí líznout vždy minimálně jednu kartu a pak se rozhodně, zda bude chtít další (riskuje, že narazí na kartu s čarodějkou) nebo mu karta stačí a nechá hrát dalšího hráče.

Existují 4 možné karty

Karty se zámkem: Každý zámek se skládá ze 6 karet. Pokud hráč doposud nezačal sestavovat vlastní zámek, musí začít sestavovat zámek v barvě karty, kterou si právě líznul (pokud už někdo jiný tuto barvu neskládá). Karta je položena lícem na horu před hráčem. Hráč může sestavovat zámek pouze jedné barvy. Když hráč dokáže sestavit zámek ze 6 karet jedné barvy dřív než kdokoli jiný, vyhrává. Když si lízne kartu zámku s jinou barvou, než sbírá, dá si ji lícem nahoru vedle sebe. Bude mít možnost ji prodat nebo ji použít později během hry.

Když si hráč vezme kartu se zámkem, může pokračovat ve hře a vzít si další kartu. Nebo se rozhodne, že dále nebude riskovat, aby nenarazil na kartu s čarodějkou a nechá hrát dalšího hráče.

Karty s diamanty – Jakmile hráč nasbírá 3 diamanty, může si koupit kousek zámku od ostatních hráčů. Může kupovat pouze karty se zámkem stejné barvy, kterou sbírá.

Může koupit jen jednu kartu za kolo a jakmile kartu koupí, hraje další hráč. Hráč musí požadovanou kartu prodat, když je požádán.Když si hráč vezme kartu s diamantem, smí pokračovat ve hře a bere si další kartu, pokud chce.

Karty s čarodějkou – smůla! Když si hráč vezme kartu s čarodějkou, musí ji vrátit a spolu s ní další tři karty (buď s diamantem, se zámkem v jiné barvě, než sbírá nebo, pokud jinou nemá, i kartu s částí svého zámku) vrátí doprostřed herního pole, lícem nahoru, vedle hlavní hromádky karet. Když má hráč méně než tři karty, musí vrátit vše co má. Ve hře pokračuje další hráč.

Karty s vílou – když si hráč lízne kartu s vílou, dá si jí stranou a použije ji, když se rozhodne. Může ji například vyměnit za tři karty, kterých by se musel vzdát, když si lízne kartu s čarodějkou. Když si hráč lízne kartu s vílou, může pokračovat dál ve hře a bere další kartu.

Když se vybere hlavní balíček karet vprostřed herního pole, použijí se nasbírané karty od ostatních hráčů, které jsou umístěny lícem nahoru. Zamíchají se a dají opět lícem dolů místo hlavního balíčku.

Kdo vyhrává? Hráč, který sestaví svůj zámek první (6 karet stejné barvy).

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Od 9 let
Od 12 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!