Vilac Karetní hra Zvířecí rodiny

Vilac Karetní hra Zvířecí rodiny

Vydejte se na cestu pohádkovým světem zvířátek, která sportují, farmaří nebo relaxují jako lidé. Karetní hra pro děti od 4 let od značky Vilac je variací tradičního kvarteta a její pravidla jsou pro děti snadno pochopitelná.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Vilac
DD5554
V8567
3048700085672

Ilustrace Michelle Carlslund vnáší do hry kouzelnou atmosféru. Z kompletní sady 6 karet každé rodiny lze sestavit jedinečný panoramatický obrázek.

V rodině ledních medvědů se ptám na babičku, která lyžuje! V liščí rodině se ptám… Objevte 7 rodin zvířat, které baví: sport, hudba, relaxace, město, akrobaté, zimní sporty a život na farmě.

Originální karetní hra pro malé děti

Rozměry balení: 13x11x3 cm

Věk: 4+

Materiál: papír

Obsah balení: 42 karet celkem; 7 různých panoramatických obrázků

Design: Michelle Carlslund

Zkrácený návod hry:

Hra 7 rodin spočívá v tom, že si od spoluhráčů vyžádáte 1 kartu, která vám chybí (musíte však už mít alespoň jednu kartu z této rodiny v ruce). Pokud ji získáte, vyžádáte si 1 další kartu, takto hrajete stále dokola. Pokud vyžádanou kartu nezískáte, líznete si z balíčku uprostřed stolu kartu novou. Pokud je toto vyžádaná karta, ponecháte si ji a jste opět na řadě. Pokud to vyžádaná karta není, je na řadě další hráč. Jakmile dokončíte jednu celou rodinu, vyložíte ji na stůl.

Český návod ke stažení zde

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Vilac

Již více než 100 let plní značka Vilac dětské sny. Společnost Vilac sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. Tato francouzská společnost vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky v klasickém, starodávném stylu s moderními barvami a vzory. Hračky Vilac jsou jedinečné, nikdy nevyjdou z módy a dokáží okouzlit všechny generace. Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. V nabídce značky Vilac najdeme oblíbené magnetky, motorické hračky, deskové hry a hlavolamy, puzzle, dřevěné stavebnice a kostky, doplňky dětských kuchyněk a prodejen, dětské hudební nástroje, venkovní hry.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!