Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství
Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství
Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství
Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství
Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství
Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství

Avenue Mandarine Karetní hra Tajemství

Dětská karetní hra Tajemství  pro děti od 5 let od značky Avenue Mandarine.

Karetní hra má originální ilustrace a udělá z vašich dětí malé detektivy, kteří musí pomocí jednoduché logiky uhodnout tajné karty spoluhráče.

Ideální hra na cesty a společně strávené chvíle s kamarády či rodinou.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
BV0022
CO108
3609510551087

Počet hráčů: 3-4 hráče

Věk: od 5 let

Obsah: 48 karet

Český návod ke stažení zde

Pravidla hry:

Karty rozdělte na dvě části, modré karty a růžové karty (stejné motivy). Modrou i růžovou část rozdělte podle kategorií (princezny, zvířata, sladkosti). Růžové karty si nechte otočené obrázky nahoru. Modré karty jsou otočeny obráceně. Nejmladší hráč začíná a stává se mistrem hry. Vybere si z modrých karet jednu kartu z každé kategorie, neukáže je spoluhráčům. Ostatní hráči musí uhodnout jeho tajné karty. Začíná hráč po jeho levé ruce. Oznámí, v jaké kategorii bude tajnou kartu hledat a pokládá otázky (např. má princezna růžové oblečení?). Mistr hry odpovídá jen „ano“ nebo „ne“. Pokud odpoví „ano“, všechny karty s princeznami, které nemají růžové oblečení, spoluhráč otočí obrázkem dolů. Pokud odpoví „ne“, všechny karty s princeznami, které mají růžové oblečení spoluhráč otočí obrázkem dolů. Poté hraje další hráč a pokládá další otázku ve stejné nebo jiné kategorii. A tak hra pokračuje, dokud nejsou tři tajné karty odhaleny. Kdo položí poslední otázku, která povede k prozrazení karty má bod. Všichni hráči se vystřídají, každý musí být jednou mistrem hry. Nakonec se body sečtou a kdo má bodů nejvíc, vyhrává.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Od 9 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Avenue Mandarine

Francouzská značka Avenue Mandarine se specializuje na výtvarné a kreativní hračkyV sortimentu naleznete edukativní hry, puzzle, výtvarné a kreativní sady, potřeby pro výtvarné tvoření. Avenue Mandarine vyrábí produkty pro věkovou skupinu dětí od 2 do 8 let. Produkty pojí nádherné ilustrace. Firma spolupracuje s francouzskými malíři a kreslíři a jejich ilustrace promítá do svých produktů. Název značky "Avenue Mandarine" vznikl podle ovoce s "příchutí dětství". Má evokovat novou cestu, svěžest a představivost. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!