Djeco Karetní hra Sardinky
Djeco Karetní hra Sardinky
Djeco Karetní hra Sardinky
Djeco Karetní hra Sardinky
Djeco Karetní hra Sardinky
Djeco Karetní hra Sardinky

Djeco Karetní hra Sardinky

Postřehová paměťová karetní hra pro děti od 5 let od značky Djeco.

Každá konzerva obsahuje různé sardinky: elegantní dámy či vyfešákované pány. Najdete mezi svými kartami ty, které byly v konzervě? Během každého herního tahu mají hráči několik sekund na pozorování a zapamatování sardinek v krabici a poté se je snaží najít ve své hře. Když je balíček vyčerpán, vyhrává hru hráč, který chytil nejvíce sardinek!

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Djeco
PT0237
DJ05161
3070900051614

Kompaktní krabička, kterou si můžete vzít kamkoli na cesty.

Kvalitní a odolné karty.

Věk: 5-99 let

Rozměr: 15.6 x 11.7 x 2.8 cm

Čas hry: 15 min

Počet hráčů: 2 - 4 hráče

Balení obsahuje: 40 “sardinkových” karet, 10 velkých karet s motivem konzervy na sardinky, návod

Cíl hry: Kdo nasbírá nejvíce sardinek, vyhrává

Pravidla hry: Každý hráč dostane 5 karet. Další si v průběhu hry odebírá z paklu. Velké „konzervové“ karty umístěte do paketu doprostřed stolu obrázkem dolů. Hráči položí svých pět karet obrázkem dolů před sebe do řady, aniž by se na ně předem podívali. Vybraný hráč poté odkryje jednu z konzervových karet a všichni hráči mají pár vteřin na to, aby si zapamatovali obrázky sardinek v konzervě. Když jsou všichni hotovi, konzervová karta se obrátí a hráči odkrývají svých 5 karet. Hráči vyberou ty sardinkové karty, jejichž obrázek viděli na konzervové kartě. Při dvou stejných se vybírá jen jedna. Jakmile jsou všichni hotovi, opět se odkryje konzervová karta.

Pokud měl hráč pravdu a daná sardinka je opravdu v konzervě, vyhrál ji a může si jí dát stranou do svého vítězného paklíku

Pokud se hráč spletl, musí za každou chybnou kartu vrátit dvě ze svých vyhraných karet (ne v případě, kdy ještě žádné karty nevyhrál). I tyto karty se odkládají stranou.

Český návod ke stažení zde

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Od 9 let
Od 12 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!