Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky
Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky
Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky
Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky
Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky
Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky

Djeco Uspávací hra Hurá do postýlky

Hra před spaním pro nejmenší děti od 3 let, se kterou se bude krásně usínat!

Před spaním umístěte postavu podle vašeho výběru (chlapce nebo dívku) na dno krabice, která se stane postelí s malou matrací.

Cílem hry pro dítě je nasbírat co nejvíce karet se symboly polibků, písniček, pošimrání aj. ještě před tím, než si vytáhne karty „prostěradlo“, „polštář“ a „přikrývka“, kdy hra končí.

Cílem hry pro dospělého je pak přimět dítě, aby po skončení hry šlo v dobré náladě a bez řečí spát, a strávit s dítětem před spaním hezký společný čas plný mazlení.

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Djeco
PT0221
DJ05176
3070900051768

Karetní hra vhodná pro nejmenší děti, rychle se stane rituálem před spaním.

Měkké ilustrace, které osloví malé i velké.

Kompaktní krabice, kterou si vezmete kamkoli.

Kvalitní a odolné karty.

Produkt z papíru a lepenky s certifikací FSC®.

Rozměr balení: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm

Věk: 3-6 let

Počet hráčů: 2

Herní doba: 10 min

Obsah hry: 32 karet, 2 postavičky, 1 postýlka

Návod ke hře:

Vyndejte všechny karty z krabičky a položte jednu ze dvou postaviček na postýlku tak, aby měla otevřené oči. Druhá postavička zůstává stranou. Hráč, který začíná karty zamíchá v balíčku obrázky dolů a podá je druhému hráči. Ten otáčí jednu kartu po druhé, a pokud je na nich symbol pusinky, lechtání či písniček, odloží si je u sebe. Pokud narazí na kartu se sluníčkem, musí podle počtu sluníček vrátit 1,2 nebo 3 ze svých nasbíraných karet (např. když jsou 2 sluníčka, vrátí 2 karty). Karty se sluníčkem a vrácené nasbírané karty se odloží ze hry. 

Když hráč otočí kartu s polštářkem, umístí jej panáčkovi v postýlce pod hlavu, aby se mu hezky spalo, kartu s peřinkou položí panáčkovi na nohy, aby ho přikryl, a kartu s plyšákem mu dá pod nebo na peřinku. Jakmile jsou tyto tři karty umístěny, hra končí. Hráč dá tomu, kdo rozdával, všechny své nasbírané karty. Ten je jednu po druhé otáčí a udělá to, co je na kartě je (polechtání, pusinka, písnička). Když dojdou karty, otočí se panáček v postýlce na druhou stranu (tj. zavřenýma očima nahoru), popřejeme mu dobrou noc a jde se spát!

Český návod ke stažení zde

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Hračky pro nejmenší
Knížky

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!