Zpět na úvodní stránku blogu

Kouzelné víly Little Dutch

Designové dětské deštníky Djeco 

Darujte své malé holčičce lásku, štěstí nebo naději s jednou z nových kouzelných víl od holandské značky Little Dutch. Každá víla má své vlastní kouzelné schopnosti, které okouzlí vaše nejmenší holčičky. Víla může být i hezkým dárkem k narození miminka.

Víly jsou příjemné a jemné na dotek, mají na sobě překvapivé detaily, jako křídla se zlatou nití, lesklé látky, růžové tváře. Přispívají k sociálnímu a emocionálnímu rozvoji vašeho dítěte. Jelikož tyto víly budou mít v očích dětí magické schopnosti, budou vašemu dítěti připadat odvážné. To mu pomůže překonat určité hranice, například pobyt někde jinde než doma bude s vílou snadnější. Víly usnadní každý velký i malý krůček v dětském vývoji. Little Dutch doufá, že tyto malé panenky pomůžou rodičům v mnoha výzvách, které je s dětmi čekají.

Ella, víla štěstí

Ella jako víla štěstí může doprovázet vaše děti ve školce, při důležitých výkonech ve sportu nebo zpříjemnit těžké časy. Víla Ella přišla z předalekého světa, aby svým čtyřlístkem přinesla štěstí tomu, kdo ho potřebuje. Bude to nejlepší kamarádka vaší malé holčičky a vždy tu bude pro ni. Se svými roztomilými růžovými šatičkami, hnědým drdolem, křídly se zlatou nití a balerínkovými střevíčky Ella potěší každou malou holčičku.

Designové dětské deštníky Djeco 

Fay, víla lásky

Malá víla Fay přinese lásku do života vašich dětí. Fay bude nejlepší kamarádka vaší holčičky a vždy tu bude pro ni, když si bude chtít popovídat nebo se jen přitulit. Se svými roztomilými světle modrými šaty, křídly se zlatou nití, blond drdoly a balerínkovými střevíčky Fay jistě naplní každé dětské srdce láskou. Sladká měkká víla podnítí dětskou fantazii a oživí svět pohádek.

Designové dětské deštníky Djeco 

Mia, víla naděje

Mia přinese vaší malé holčičce naději, že se dají splnit i ty nejtajnější sny. Se svými krásnými bílými šaty, červeným kudrnatým culíkem, křídly se zlatou nití a balerínkovými střevíčky bude Mia poletovat v dětských snech a snese hvězdy o něco blíž do dětské postýlky. Sladká měkká víla podnítí fantazii vašeho dítěte a přinese trochu kouzla do dětských let.

Designové dětské deštníky Djeco

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.