Zpět na úvodní stránku blogu

Vyrobte si náramky přátelství

Djeco Kreativní sada Něžné náramky 

Začalo nám období, kdy děti odcházejí každý den do školek a škol. Někdy provázejí odloučení slzičky, smutek a stýskání. Na tom není nic špatného, často se stýská i nám dospělým. Můžete dětem odloučení zpříjemnit vyrobeným náramkem. Společně ho navrhněte a navlékněte, klidně jeden pro Vás a jeden pro dítě. Vždycky když se pak Vaše holčička či chlapeček během dne na náramek podívá, vzpomene si že ho má maminka ráda, že se jí taky stýská a že brzy pro něj zase přijde. Každé ráno také můžete dítěti na ruku nakreslit srdíčko, aby i ve školce cítilo Vaší lásku.

New Classic Toys Dřevěné navlékací korálky 100g 

Když si pak děti vybudují kamarádské pouto se svými spolužáky, mohou vyrobit náramky pro svoje kamarády. Náramky přátelství jsou oblíbené hlavně u holčiček, mohou kamarádství posílit a upevnit. Náramky jsou i hezkým dárkem kamarádům na oslavě narozenin, pro babičku nebo pro maminku. Ruční tvorba udělá radost více než koupený dárek a děti při tvoření věnují čas nějaké smysluplné a rozvíjející aktivitě. Při tvoření náramků se zlepšují jemné motorické dovednosti, fantazie a trpělivost.

DJECO Me&You Náramky přátelství Ptáčci 

V naší nabídce najdete spoustu sad barevných pestrých korálků. Náramky můžete i personalizovat pomocí korálků s písmenky. Oblíbené jsou sady na výrobu šperků, kde je v balení připraveno vše potřebné na vyrobení náramků dle návodu. Tyto sady jsou vhodné jako dárek k Vánocům či narozeninám pro tvořivé holčičky. Za nás doporučujeme sady francouzské značky Djeco kolekce You&Me, ze kterých si děti mohou vyrobit vždy 2 náramky, třeba pro sebe a svoji kamarádku. Roztomilé sady na výrobu dvou náramků z lásky jsou dodávány v krásně ilustrované krabičce, kde jsou uloženy korálky a přívěsky k vytvoření krásných šperků. Jako příjemný detail jsou přiloženy i dvě dárkové kartičky pro napsání vzkazu k dárku.

DJECO Me&You Náramky přátelství Tila a květiny 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.