Zpět na úvodní stránku blogu

3 sprouts - originální kanadský design

 

3 sprouts je kanadská firma založená třemi přáteli, kteří sdílejí lásku k dětem. Jejich výrobky jsou oceňovány za jedinečnost a originalitu designu. Poté, co pracovali jako designéři pro společnosti v New Yorku a Torontu (pro Kate Spade, Barneys New York a Holt Renfrew) se vydali na svoji dráhu a vytvořili první kolekci, která oslovila rodiče i děti. Na jaře roku 2007 založili společnost 3 sprouts, která si našla postupně svoje zákazníky po celém světě. 

Jsme potěšeni, že můžeme jejich zboží zařadit do naší nabídky. Jedná se o velice kvalitní provedení, veselý a originální design. Jejich zvířecí motivy budete milovat Vy i Vaše děti.

Úložné koše a boxy s motivem roztomilých zvířátek Vám poslouží jako hezká dekorace dětského pokoje a zároveň se do nich dají schovat hračky, prádlo, knihy nebo jiné dětské poklady. Uklízení hraček se stane zábavou!

 
 

Pro nejmenší nabízíme úložný box na pleny, kosmetiku, ubrousky a další nezbytnosti pro péči o batole. Když dítě vyroste z plenek, organizér můžete využít třeba na hračky či kreativní potřeby.


Hrací deka se zvířecím motivem, kterou lze jednoduše složit jako vak na hračky. Stačí dát hračky doprostřed deky, deku složit a máte uklizeno. Využijete jako podložku na hraní v dětském pokojíčku nebo se stane dobrým pomocníkem při cestování. Pytel je vyroben ze 100% bavlněného plátna, má pevnou rukojeť, která umožňuje snadnější přesun hrací deky z místnosti do místnosti. 


Závěsný organizér je ideální řešení pro ukládání všech drobností, které chceme mít po ruce a nechceme, aby dělali v dětských pokojíčkách nepořádek. Lze ho zavěsit na stěnu i na dveře.

 
 
 
 

Láhev pro děti od značky 3 Sprouts je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, odolná vůči poškrábání. Měkké pítko je snadno přístupné mladším dětem. Díky malé velikosti se tato láhev vejde do většiny batohů nebo kabelek. Příjemné pastelové barvy a design láhve.

3 Sprouts Lunchbox je ideální pro uložení oblíbeného dětského občerstvení do mateřské školy, školy, na pikniky nebo výlety. Jídlo si snadno rozdělíte do tří částí boxu. Zámky jsou pro děti snadno otevíratelné a uzavíratelné. Eliminuje potřebu plastových sáčků a připravené jídlo bude vždy čerstvé.

Kompletní nabídku firmy 3 Sprouts najdete v našem eshopu na https://kidsparadise.cz/brand/67-3-sprouts

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.