Zpět na úvodní stránku blogu

Netradiční adventní kalendáře

 

Na Vánoce se těší každé malé dítě. Píšou se dopisy Ježiškovi, zapalují se adventní věnce, rozsvícejí se velké stromy ve městech, všude znějí vánoční koledy a vzduch je plný očekávání z nastávajících vánočních svátků. Pro některé z nás dospělých je to období shonu, nákupů, úklidů, aby všechno bylo na Vánoce perfektní. Naše děti si s tím tolik hlavu nelámou a odpočítávají dny do nadělování dárků. Pojďme jim tento čas zkrátit adventními kalendáři. Existuje spoustu možností a návodů, jak si adventní kalendář vytvořit doma samy, což samozřejmě zvyšuje jeho hodnotu. Pokud však rodiče nejsou nijak manuálně zruční a kreativní, nebo je adventní období pro ně plné práce, je jednou z možností koupit už vytvořený adventní kalendář. 

My Vám nabízíme nádherné adventní kalendáře od značky Small Fooot by Legler z dřevotřísky. Můžete si vybrat z více motivů, kalendář ve tvaru zimní krajiny, zasněžené vesničky, sněhuláka, sání, vánočního stromečku apod. Všechny tyto kalendáře mají 24 malých šuplíčků, do kterých dětem můžete schovat něco sladkého, drobnou hračku, dílek puzzle, nějakou hádanku, příběh nebo jakoukoliv malou drobnost, na kterou se děti budou každý den těšit. 

 
 

Některé adventní kalendáře jsou vybavené LED světýlkem pro navození kouzelné vánoční atmosféry. Obrovskou výhodou těchto kalendářů je jejich opakovatelné použití. Každý rok je můžete vytáhnout ze skříně, naplnit zase nějakým jiným překvapením a děti budou nadšené. Stejně jako se každý rok těší na stromeček a dárky, budou se těšit i na tento adventní kalendář. 

 
 

Jinou variantou adventního kalendáře může být vánoční kalendář od Petitcollage. Je vyroben z recyklované papíru a potištěn rostlinnými barvami. Každý den naleznete v okénku novou figurku, která vytvoří kouzelnou atmosféru na barevné hrací scéně. Obsahuje 24  figurek, z nichž každá je umístěna ve vlastním číslovaném okénku a čeká na svůj den!

 
 

Kompletní vánoční nabídku najdete v našem eshopu na https://kidsparadise.cz/146-vanoce

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.