Zpět na úvodní stránku blogu

Djeco - didaktické hračky, kreativní sady a nápadité hry

 

Francouzská značka Djeco je ve světě hraček velký pojmem. V nabídce této značky najdete dřevěné a didaktické hračky, společenské hry, originální puzzle a  designové doplňky do dětského pokojíčku. Naprosto výjimečné jsou nápadité kreativní sety a výtvarné sady plné originality. Všechny výrobky vynikají krásnými ilustracemi a perfektním provedením, mají dětem přiblížit  umění a inspirovat je pro jejich vlastní tvoření. 

 

Historie této firmy je spojena s příběhem rodinného podniku. V roce 1954 vytvořila Véronique Michel-Dalès svou malou firmu. Vymyslela první vzdělávací hry - atraktivní, inteligentní a zároveň zábavné. Název společnosti je odkazem na gekona, ještěrku štěstí. V roce 1989 převzal společnost její syn, který se  rozhodl znovu probudit slávu rodinného podniku. Nejprve dovážel hračky, které ještě ve Francii neexistovaly. Pak začal snít o hračkách, které nebyly na trhu a nezbývalo nic jiného než je vytvořit. V roce 1997, nadaný uměleckými dovednostmi neobvyklými ve světě hraček, vymyslel sbírku vzdělávacích hraček - dřevěné a lepenkové skládačky, které pak  rozšířil o karty a stolní hry. V roce 2011 se objevily nenapodobitelné figurky zvané „Arty Toys“. Od té doby jsou pravidelně vymýšleny nové sbírky, které jsou prostoupeny uměním, podporují kresbu, design a estetiku. Francie vstoupila do nové éry ve hrách.

 

Hry Djeco byly přeloženy do mnoha jazyků pro děti po celém světě. Děti ve více než 60 zemích si hrají s jejich hračkami. Djeco hračky jsou distribuovány ve specializovaných obchodech po celém světě, které jsou v souladu s hodnotami společnosti. Výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. Hračky procházejí velice pečlivými kontrolami a testy, aby byla zaručena naprostá bezpečnost dětí při hře.

Naši nabídku produktů od značky Djeco najdete zde

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.