Zpět na úvodní stránku blogu

Výrobky 3 Sprouts pro nejmenší děti

 

Čekáte miminko a chtěli byste mu připravit veselý originální pokojíček. Doporučujeme využít jako dekoraci výrobky značky 3 Sprouts. Zvířecí motivy na výrobcích této kanadské firmy 3 Sprouts si zamilují děti i rodiče pro jejich veselé barvy a jednoduché designy. 

Na procházky s miminkem využijete tašku na kočárek, do které si můžete uložit drobné věci, které sebou potřebujete. Pití pro dítě či maminku, malou svačinu, hračku, to vše budete mít po ruce. Taška má zezadu kapsičku na klíče či mobilní telefon. Organizér se ke kočárku připevňuje suchým zipem. 

 
 

Nevíte, kam si přehledně uspořádat pleny, kosmetiku, ubrousky a další nezbytnosti, které budete potřebovat při péči o Vaše mimiko a batole? Řešením může být organizér, úložný box na pleny od 3 Sprouts. Nejenže, je výborným pomocníkem pro přehledné uspořádání věcí, ale má i krásný design, přímo vhodný do dětských pokojíčků. Když Vám pak dítě vyroste z plenek, organizér můžete využít třeba na hračky či kreativní potřeby.

 
 

Chvilky hraní zpříjemní Vašim dětem hrací deka od 3 Sprouts se zvířecími motivy. Rodiče si tuto hrací deku oblíbí pro její praktické složení do jednoduše přenosného vaku. Stačí nechat hračky uprostřed deky, složit do vaku a máte uklizeno. Velkým pomocníkem bude tato deka i na cestách. Položíte podložku na podlahu, uvolníte pásky na suchý zip a místo na hraní je připraveno. 

Pytel je vyroben ze 100% bavlněného plátna, má pevnou rukojeť, která umožňuje snadnější přesun hrací deky z místnosti do místnosti. 

Kompletní nabídku firmy 3 Sprouts najdete v našem eshopu na https://kidsparadise.cz/brand/67-3-sprouts

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.