Zpět na úvodní stránku blogu

Kouzelný svět Arty Toys

Figurky panenek Arty Toys od francouzské značky Djeco jsou inspirované uměleckými hračkami. Na jejich výrobě spolupracují francouzští ilustrátoři a designéři, každý dává figurce svůj punc originality. Figurky jsou propracované do detailů, jsou vybaveny řadou doplňků a malých kamarádů.

S postavičkami princezen si mohou holčičky hrát své vlastní příběhy nebo si je vystavit v dětském pokojíčku. Milovnice hraček Arty Toys mohou sesbírat celou kolekci kouzelných panenek. Hraní s originálními figurkami rozvíjí dětskou fantazii, představivost, slovní zásobu. 

Když se holčičkám sbírka panenek rozroste, mohou jim pořídit jejich vlastní palác. Jedná se o květinový zámek ve tvaru věže , kde se budou panenky cítit jako doma. Kouzelná věž bude ozdobou každého holčičího pokojíčku, je vyrobena v pastelových barvách s krásnými detaily a malými výklenky. Je otevřená a přístupná ze všech stran, což je ideální na hraní a vytváření vlastních kouzelných příběhů. Zdobená věž má přijímací místnost, šatnu, toaletní stolek, terasu a různé výklenky.

 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.