Zpět na úvodní stránku blogu

Hmyzí domeček a lis na květiny - pozorování přírody bude pro děti zábavné

 

S kreativními sadami francouzské značky Avenue Mandarine si děti s pomocí dřevěných dílů samy vyrobí hmyzí domeček. Balení obsahuje vše potřebné pro výrobu - předpřipravené dřevěné díly, lepidlo, štětec a bílou akrylovou barvu.

Doporučujeme, aby děti sadu sestavovali společně s rodiči. Domeček tak bude pečlivě slepený, bude dobře vypadat a zároveň si děti užijí s rodiči příjemné společné chvíle nejen při výrobě, ale i následném hledání vhodného místa na zahradě. Pak už stačí jen nerušeně sledovat nové obyvatele domečků.

Domeček je třeba umístit na zahradu na slunné a klidné místo a vyplnit jej přírodninami jako je kůra, šišky a listy. Takto připravený domeček brzy přiláká užitečné hmyzí nájemníky, nejčastěji včelky, slunéčka a zlatoočky.

 
 

Také sbírání a lisování květin bude o mnohem jednodušší s dřevěnou kreativní sadou na lisování květin. Lisování květin má svou tradici, vylisované květiny se již dříve používali do herbářů, na interiérovou dekoraci nebo na přáníčka k narozeninám. 

Sada obsahuje dřevěný dekorovaný lis na květiny, šroubky na utažení, 2 dřevěné podložky, 8 předtištěných přáníček k dekoraci vylisovanými květinami, 1 lepidlo a 3 lepicí pásky. Součástí je také knížka s připravenými nádhernými ilustracemi francouzské ilustrátorky Emmanuelle Colin určenými k dokončení s pomocí vylisovaných květin. 

 
 

Kreativní sady francouzské značky Avenue Mandarine jsou zaměřeny na rozvoj dětské tvořivosti, jemné motoriky a soustředění.

Všechny kreativní sady Avenue Mandarine jsou baleny v pěkných a pevných kartonových krabičkách obalených potištěným "rukávem", který se z krabičky svlékne při otevírání sady. 

Vše od značky Avenue Mandarine najdete v našem eshopu https://kidsparadise.cz/brand/31-avenue-mandarine

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.