Zpět na úvodní stránku blogu

Novinky 2023 od značky New Classic Toys

V tomto článku bychom Vám rádi představili pár novinek značky New Classic Toys na rok 2023. Jedná se o kvalitní dřevěné hračky, které rozvíjejí smyslové vnímání dětí, jejich motoriku a zručnost, přinášejí didaktické prvky do hry. 

Pro děti od 18 měsíců jsme zařadili do nabídky sadu klasických dřevěných kostek. V této sadě se podařilo spojit rané učení s hrou. Bloky jsou vyrobeny z bukového dřeva a nabízejí šest stran vzdělávací zábavy. Každá kostka obsahuje písmena (malá i velká), čísla, ilustrace a tvary, což můžete využít pro různé výukové aktivity. Prozkoumejte společně s dětmi abecedu, vytvořte svá první slova pomocí písmen, seznamte se s čísly a jednoduchým počítáním. Děti mohou také rozvíjet svoji fantazii a jednoduše začít stavět dřevěné kostky na sebe.

New Classic Toy Dřevěné kostky ABC 

S dřevěnou fitness sadou na hraní od značky New Classic Toys můžete své malé děti inspirovat k pohybu. Neobvyklá hrací sada obsahuje vše, co děti potřebují pro zábavné a nápadité cvičení. Činky lze použít k předstíranému vzpírání, čelenka podrží vlásky. Děti mohou napodobovat cvičební rutiny svých rodičů a rozvíjet zdravé návyky.

New Classic Toy Dřevěná fitness sada 

Kreativitu dětí můžete rozvíjet s dřevěným stojanem. Děti mohou čmárat, malovat nebo psát podle svého. Tabule bude praktickou součástí každé dětské herny či dětského pokojíčku. Výškově nastavitelný stojan dětem nabízí tabuli pro kreslení a psaní, magnetickou tabuli a roli papíru pro vytváření mistrovských děl. S 5 křídami, gumou a fixem je v sadě vše, co vaše dítě potřebuje. Inspiruje děti k objevování světa umění. Dřevěná tabule je přizpůsobena vývoji a růstu vašeho dítěte. Stojan lze sestavit na 2 různé výšky: při montáži na spodní otvory je výška 110 cm, při montáži na vyšší otvory je výška 114,5 cm.

New Classic Toy Dřevěná tabule 
New Classic Toy Dřevěná tabule 

Děti se mohou pustit do vaření s dřevěnou jídelní sadou. 20-dílná roztomilá dřevěná sada nádobí na hraní bude hezkým doplňkem do dětských hracích kuchyněk. Při hraní s jídelním setem děti pracují na svých motorických dovednostech, trénují sdílení s ostatními a rozvíjejí při hře svoji fantazii. 

New Classic Toy Dřevěný jídelní set 

Dětské kuchyňky můžeme oživit i neobvyklými dřevěnými hračkami, jako je dřevěná konvice s s realistickým vzhledem s robustní rukojetí a nalévací hubicí, dřevěný vařič vajec nebo dřevěný odšťavňovač citrusů.

New Classic Toy Dřevěná sada rychlovarné konvice 
New Classic Toy Dřevěný vařič vajec
New Classic Toy Dřevěná sada odšťavňovače citrusů 

Dřevěná sada prkénka plného sýrů od New Classic Toys bude nevšedním doplňkem do dětských hracích kuchyněk nebo prodejen. Děti mohou servírovat svým medvídkům a nejlepším kamarádům lahodné sýry. Sada dřevěných potravin na hraní svým realistickým designem podněcuje nápaditou hru a podporuje jemné motorické dovednosti.

New Classic Toy Sýrové prkénko 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.