Zpět na úvodní stránku blogu

Jarní nabídka

Konečně nám dorazilo jaro. Venku je cítit ve vzduchu jarní vůně, je slunečno a teplo, všechno kvete a příroda se probouzí ze zimního spánku. To nás dospělé i děti láká k trávení volného času více v přírodě, na zahradě či venku na pískovišti. Nastává i čas zahradničení, kdy můžeme s dětmi sázet semínka a kytičky, okopávat, hrabat, zalévat. Nakupte svým malým pomocníkům dětské nářadí na zahradu a zapojte je do všech zahradnických prací. Ukliďte zbytky spadaného listí, přesaďte květiny nebo připravte půdu pro semínka a sazenice. Děti vám budou rády pomáhat a zároveň se budou učit o zelenině, ovoci, květinách a přitom si nenásilně budovat vztah k přírodě. 

Bigjigs Toys Zahradní nářadí Beruška 
Bigjigs Toys Zahradní dětské nářadí 
Bigjigs Toys Zahradní set nářadí v plátěné tašce 

Děti brzy zjistí, že okolí domova může být místem plným překvapení a zkoumání. Za pomoci výzkumných sad, batohů pro průzkumníkykrabiček na hmyz mohou i nejmladší děti bádat a objevovat nové věci na zahradě, v lese nebo na louce. 

Small Foot by Legler Batoh pro průzkumníky Discover 
Bigjigs Toys Zvětšovací kukátko pro pozorování hmyzu 
Bigjigs Toys Souprava k chytání hmyzu 

Po "práci" přijde zábava. Pověste dětem na zahradě houpačky, provazový žebřík, lezecké lano, houpací hnízda, šplhací sítě nebo lanový most. Udělejte jim doma domácí hřiště. Můžete doplnit pískovištěm, na které je možné dokoupit bábovičky různých tvarů, barev i materiálů. Vedle postavte pro malé děti bazének, který ocení v horkých letních dnech. Děti si v něm mohou hrát s hračkami do vody, jako jsou lodičky, parníky, kačenky, vodní mlýnky, přelévací kyblíčky a kelímky. Pobyt venku prospívá fyzickému i duševnímu zdraví nejen dětí, ale i nás dospělých. 

Little Dutch Kelímky do vody 
Small Foot by Legler Vodní hračka plachetnice 
Bigjigs Toys Plážový kyblíček 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.