Zpět na úvodní stránku blogu

Kreativní sady na výrobu šperků od Avenue Mandarine

 

Všechny kreativní sady pro děti značky Avenue Mandarine jsou baleny v pěkných a pevných kartonových krabičkách obalených potištěným "rukávem", který se z krabičky svlékne při otevírání sady. Z každé sady tak po použití zůstane pěkná krabička s jemným neutrálním potiskem vhodná k následnému ukládání drobností.

Kreativní sada na výrobu šperků Liška

Sada kreativního tvoření šperky Liška zabaví všechny malé parádnice. Aby si mohly vzít šperky na sebe, musí si je nejdříve ušít z předchystaných filcových dílů.

Sada obsahuje předpřipravené perforované filcové díly, 4 bavlnky, umělohmotnou jehlu, řetízek na náramek, pružnou gumu na čelenku a plátěnou taštičku na uschování šperků.

Z připravených dílů si děti vyrobí čelenku, náramek a brož.

Vhodné pro holčičky od 6 do 8 let.

 
 

Kreativní sada na výrobu šperků Ptáček

Sada obsahuje předpřipravené obrázky na smršťovací fólii určené k vybarvení, dále řetízky a přívěsky, plátěnou taštičku na uschování hotových šperků.

Na smršťovací fólii děti naleznou obrázky, které si vybarví. S pomocí rodičů pak obrázky nechají krátce zapéct v troubě. Z fólie se po zapečení v troubě stanou malé, lesklé a pevné přívěsky, které si děti zavěsí na náhrdelník, náramek a přívěsek.

Vhodné pro holčičky od 6 do 10 let.

V krabičce je přibalen obrázkový návod, ale bude nutná i pomoc rodičů.

 
 

Dětské tvoření Šperky

Sada kreativního tvoření šperky pro malé šikovné holčičky.

Sada obsahuje dřevěný náhrdelník, náramek a sponku, kterou si musí holčičky nejdříve vymalovat oblíbenými barvami a následně upevnit na řetízky.

Vhodné pro holčičky od 6 do 7 let.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.