Zpět na úvodní stránku blogu

Svačinka ve stylu 3 Sprouts

 

Přemýšlíte do čeho zabalit svačinku dětem do školy, na výlety, na příměstské tábory? Nabízíme Vám řešení s výrobky kanadské značky 3Sprouts. Jejich výrobky Vás nadchnou svým designem i kvalitou zpracování. 3Sprouts se snaží svačinové tašky, boxy, lahve na pití i termosky vyrábět v různých kolekcích, takže můžete vše zakoupit sladěné v jednom designu. Sova, lev, medvěd, lenochod, lama, liška - jeden motiv hezčí než druhý. 

 
 

3 Sprouts Lunchbox je ideální pro uložení oblíbeného dětského občerstvení do mateřské školky, školy, na pikniky nebo výlety. Jídlo si snadno rozdělíte do tří částí boxu. Zámky jsou pro děti snadno otevíratelné a uzavíratelné. Eliminuje potřebu plastových sáčků a připravené jídlo bude vždy čerstvé.

 
 

Láhve na pití pro děti od značky 3 Sprouts jsou vyrobeny z kvalitního plastu bez olova, bez BPA a bez ftalátů, odolné vůči poškrábání. Měkké pítko je snadno přístupné mladším dětem. Jsou vhodné na vodu, nápoje a džusy. Díky malé velikosti se láhev vejde do většiny batohů nebo kabelek.

Lunch bag, svačinová taška od značky 3 Sprouts je perfektní pro všechny předškoláky i školáky. Pojme jídlo, ovoce a zeleninu klidně na celý den. Kapsa na boku je ideální pro skladování nápojů. Vnitřek svačinové tašky je vyroben z materiálu, který se snadno čistí. Svačinová taška pro děti může být i perfektním řešením na cesty, výlety, dovolené. Je vyrobena z kvalitního materiálu, neobsahuje olovo, ftaláty a BPA. 

 

Termoska od značky 3 Sprouts je vynikající způsob, jak udržet optimální teplotu jídla. Široký otvor umožňuje pohodlné naplnění termosky jídlem i její čištění. Těsné víko zabraňuje úniku tekutin. Vidlička obsažená v sadě je praktická a bezpečná, takže děti mohou samostatně jíst. Termoska pro děti je perfektním vybavením pro rodiče, kteří berou své děti na procházky, výlety, pikniky, do přírody. Je vyrobena z bezpečných materiálů, neobsahuje olovo, ftaláty a BPA.

 
 

Kompletní nabídku firmy 3 Sprouts najdete v našem eshopu na https://kidsparadise.cz/brand/67-3-sprouts

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.