Zpět na úvodní stránku blogu

Recenze: Kreativní sada Djeco Luxusní set Krejčovský salón

 
 
 
 

Kreativní mladé slečny, které se zajímáte o módu zbystřete. Rádi bychom Vám představili kreativní box krejčovský salón od oblíbené francouzské značky Djeco pro dívky od 9 do 15 let.

V hezké uzavíratelné krabici na gumičku najdete paletu vodových barev, štětec, 4 fixy a 13 obrázků modelů, které je potřeba dotvořit. Paleta vodových barev obsahuje 18 různých sytých odstínů, které můžou slečny využít i při jiné kreativní činnosti. Přiložené fixy jsou oboustranné s dvěma rozdílnými hroty a v barevné škále: oranžová, černá, hnědá a modrá.

Na 13 jednotlivých listech najdou dívky návrhy šatů z různých období od roku 1460 do roku 1950. Je to taková malá sbírka módních trendů v průběhu času. Šaty jsou na modelkách předtištěny a návrhářky je mají dotvořit pomocí akvarelových barev a fixů. Tvořit mohou dle přiložené brožury nebo využít svoje znalosti historické módy a tvořit dle své fantazie. Součástí sady je tedy návod na dotváření šatů, jaké použít barvy a kam, jak dokreslit detaily fixou. Na každém listu je uvedeno z jakého roku model pochází.

Kreativní sada je krásně zpracovaná, podporuje kreativitu a fantazii dívek. Může slečny motivovat k zájmu o módu a vytváření vlastního stylu oblékání. Dekorování šatů bude malé slečny určitě bavit. Máme odzkoušené na naší 14-leté dceři. Umělecká sada bude ideálním dárkem k Vánocům, narozeninách nebo třeba za vysvědčení.

 
 

 
 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.