Zpět na úvodní stránku blogu

Svět rytířů a pirátů Arty Toys

Djeco Dřevěný rytířský hrad 

Jakou figurku si vyberete z pirátské a rytířské kolekce Arty Toys? Jedná se o figurky, které navrhli a vytvořili ilustrátoři a designéři značky Djeco, což dodává každé postavě punc originality. Piráti a rytíři Arty Toys jsou kloubové postavičky, se kterými chlapci zažijí spoustu dobrodružství při svých hrách. Děti ocení neobvyklý grafický design postaviček, který je zpracovaný do nejmenších detailů. Padoušský pirát, čestný rytíř a půvabná princezna, to jsou a budou hlavní hrdinové dětských příběhů.

Hra s figurkami Arty Toys je pro děti zábavná i přínosná. Při svých hrách si rozvíjejí fantazii, kreativitu, slovní zásobu a schopnost tvořit příběh. Mohou replikovat hrdinské příběhy, které už někde slyšeli, nebo jen tak hrát vymyšlený příběh svého oblíbeného piráta či rytíře. Každá figurka Arty Toys má doplněk v podobě zbraně či štítu.

Djeco Figurky Arty Toys 
Djeco Figurky Arty Toys

Figurky Arty Toys jsou balené v hezkých krabičkách, proto budou krásným dárkem k Vánocům, narozeninám nebo jen tak pro radost. Kluci mohou sbírat celou sběratelskou kolekci postaviček Arty Toys a mezi hraním je mít vystavené na poličce v dětském pokojíčku. Mohou si vybrat s různých designů pirátů i rytířů, každá figurka má své jméno a hraje určitou roli v dobrodružném příběhu. Značka Djeco stále vymýšlí nové a nové postavy pro doplnění sbírky. Součástí kolekce je i dřevěná pirátská loď drsných pirátů a skvostný černý hrad s padacím mostem, vězením a vysokou věží.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.