Zpět na úvodní stránku blogu

Dětské stolování s produkty Little dutch

Rozvíjet u dítěte všestrannou chuť k jídlu je velmi důležité. Zdravá a pestrá strava mu pak bude prospívat po celý život.

První interakce dítěte s chutí se odehrávají v děloze. Miminko se tam seznámí s příchutěmi jídla, které jeho maminka v těhotenství jí. 

Kromě chutí se váš malý jedlík postupně seznámí i s různými typy jídla. Jeden den mu dávejte malé kousky a druhý den pyré a střídejte vařené a syrové atd. Výzkumy ukazují, že děti často preferují křupavé jídlo. 

  Dětské nádobí Little Dutch 

Jídlo a pití jsou nezbytnou součástí života vašeho děťátka. Důležitým milníkem v dětském stravování je chvíle, kdy se chtějí obsluhovat samy.  Buďte trpěliví a dopřejte svému dítěti čas, který potřebuje na interakci s jídlem. Existují různé produkty, které jim mohou pomoci na cestě k samostatnému stravování. Podívejte se na kolekci nádobí pro miminka, batolata a předškoláky, kterou Little Dutch uvedl na trh ve spolupráci s Mepal.

Kromě dětských lahviček, pítek a skleniček obsahuje tato kolekce cvičný talíř s cvičnou lžičkou, dětskou misku a příbory. Cvičební talíř má vysoký, zakřivený okraj, který vašemu děťátku usnadňuje nanášení jídla na lžičku.

Jako obvykle je tato kolekce Little Dutch designově i provedením velice vydařená a zaručuje u dětí radost ze stolování.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.