Zpět na úvodní stránku blogu

Poketo - české edukativní pomůcky pro děti

 

Poketo je české dětské nakladatelství, ve kterém vznikají úžasné kreativní vzdělávací materiály, knihy a hry pro hravé a zvídavé děti. Založily ho tři kamarádky a matky. Jejich tvorba podporuje u dětí kreativitu, čtenářské dovednosti a hravé učení. Prostřednictvím jejich her a obrazů se děti učí přirozeně, ve svém tempu a dle svých potřeb. Děti si mohou některé Poketo produkty dotvořit dle své fantazie.

 
 

Poketo mluví s rodiči, s učiteli a učitelkami ze škol a školek, s lektory češtiny pro cizince a snaží se aplikovat jejich poznatky a potřeby. Díky tomu vznikají produkty šité na míru školám. Jejich edukativní produkty jsou přehledné, srozumitelné a vizuálně zajímavé. Jsou „čitelné“ pro všechny děti, včetně dětí se speciálními potřebami.

 
 

Kreativní a edukativní produkty Poketo jsou cenově dostupné, ale kvalitní. Jsou tištěné na dostatečně silný, kvalitní papír, do her používají dřevěné figurky. Cílem je, aby si jejich produkty mohly dovolit všechny rodiny.

Z jejich nabídky si můžete vybrat hry a vzdělávací materiály, které pomohou dětem při učení české abecedy, psaní písmenek, při učení vyjmenovaných slov, počítání. 

Kompletní nabídku značky  Poketo najdete v našem eshopu na https://kidsparadise.cz/brand/135-poketo

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.