Zpět na úvodní stránku blogu

Pohádkový svět panenek Tinyly

 

Francouzská značka Djeco přišla na trh s novou kolekcí Tinyly. Jedná se o malé roztomilé víly a princezny, pohádkově krásné malé panenky, které zatouží mít každá holčička. Krásné sběratelské figurky se zrodily z pohádkové fantazie ilustrátorky Virginie Brachetové.

Hra s figurkami děti baví, rozvíjí jejich představivost a fantazii. Děti si při hře s malými postavičkami vymýšlí své vlastní příběhy.

 
 

Panenky Tinyly se prodávají v hezkých krabičkách, jsou vhodné pro holčičky od 4 do 7 let. Budou i krásným a vděčným dárkem. Figurka je vysoká 7,5 cm a každá má v balení svého mazlíčka. 

 
 

Stejně krásné jako malé panenky jsou i jejich kufříkové domečky. Jsou lehce přenosné, naprosto ideální na cestování s dětmi. Vybrat se můžete z kufříkového domečku ve tvaru mráčku či domečku na kolečkách. Domečky jsou krásně vyzdobené v pastelových barvách, doplněny nábytkem a vždy jednou postavičkou s jejím mazlíčkem. Po hraní děti kufřík zaklapnou a mají lehce uklizeno. 

Vy i Vaše holčičky budete okouzleny světem malých figurek Tinyly. Kompletní nabídku najdete v našem eshopu na odkaze https://kidsparadise.cz/vyhledavani?controller=search&s=tinyly

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.