Zpět na úvodní stránku blogu

Kreativní svět Top Models

Představíme Vám některé z produktů série Top Models, která je velice oblíbená u holčiček i větších slečen. Jedná se o okouzlující svět plný kreativního tvoření, omalovánek, samolepek. Holčičky se mohou kreativně rozvíjet a vdechovat svým nápadům život. Oblíbená řada Top Models značky Depesche Germany je veselá, barevná, trendy. 

Top Models 

Omalovánka ze série TOPModel Dragon Love má připraveno 20 oboustranných omalovánek s motivy mystického dračího světa. Dodatečný arch se samolepkami je ideální pro dozdobení tvého uměleckého díla. Obal je ozvláštněn roztomilou aplikací draka z látky a flitrů.

Kresli a navrhuj jako skuteční návrháři. S TOPModel Design Studiem můžeš na 30 stranách vytvářet skvělé outfity s figurkami modelek. S přiloženou šablonou, 20 styly látek na 10 stranách a 2 archy samolepek si můžeš navrhnout svou vlastní módní značku. Inspiruj se i krásnými designovými ukázkami v knize.

Staň se známou popovou hvězdou! S omalovánkami TOPModel Popstars můžeš navrhovat trendy taneční outfity a snít o svém prvním vystoupení na pódiu. Dvě šablony s módními obrysy, 8 listů s potisky látek k vystřižení a dva listy samolepek ti pomohou najít svůj vlastní styl! Hezky se bav!

Vyzkoušej si práci módní návrhářky se sadou akvarelů TOPModel. 20 figurek čeká na jednotlivých listech akvarelového papíru, aby si jim oblékla jejich nejnovější styly. Ve videu najdeš pár tipů a triků, jak jim nakreslit krásné outfity.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.