Zpět na úvodní stránku blogu

Kreativní sady na vyškrabování

Nabídka kreativních sad na vyškrabování je v našem obchůdku veliká. Najdete zde motivy pro holčičky i kluky od námi milovaných značek. Za nás doporučujeme sady od francouzské značky Djeco a Janod, které jsou typické motivy zvířat, dinosaurů, květin, vesmíru. Některé sady jsou speciální, děti si v nich mohou vyškrabat zvířecí a karnevalové masky nebo obrázky, které svítí ve tmě. Škrabací kreativní sady můžete pořídit jak malým dětem (od 18 měsíců), tak i větším, stačí se řídit doporučeným věkem od výrobce.

Djeco Škrabací obrázky Dinosauři 
Djeco Vyškrabávací obrázky Dámičky

Vyškrabování je oblíbená a zábavná kreativní činnost, při které se objeví krásné obrázky po setření krycí vrstvy vyškrábovacím perem. V balení bývá více obrázků s různými motivy, které jsou pokryté černou krycí vrstvou. Tuto vrstvu děti pomocí přiloženého dřevěného pera seškrábají podle návodu a objeví se výsledný obrázek. Vyškrabávání je oblíbená tvůrčí i relaxační činnost dětí, ale mohou ji vyzkoušet i dospělí. Je to potěšení objevovat skryté ilustrace.

Djeco Vyškrabávací obrázky hmyzí kamarádi 
DJECO Vyškrabávací obrázky Na moři

Kreativní hračky pro děti nezabírají mnoho místa, jsou vhodné na cesty i na doma a zabaví děti na dlouhé hodiny. Vyškrabování obrázků rozvíjí jemnou motoriku, trpělivost a smysl pro detail. Výsledné obrázky si děti mohou vystavit v pokojíčku a udělat si tak vlastnoručně vytvořenou dekoraci. Sada na vyrábění bude hezkým dárkem k Vánocům, narozeninám nebo jen tak pro radost.

Mideer Vyškrábávací obrázky Dívky 
Mideer Vyškrábávací obrázky zvířata

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.