Zpět na úvodní stránku blogu

Hry na povolání

 

Pamatuji si, když jsem byl ještě malý a potají jsem z kuchyně bral poklice na hrnce, které mi sloužily jako volant, a vařečku, jež mi posloužila jak řadící páka....to je už dávno, dnes jsou jiné možnosti a děti si mnohou hrát na povolání dospělých se spoustou vychytaných hraček.

doktorským kufříkem od fimy New Classic Toys bude Vaše dcerka nebo synek skoro jako profík z Modrého kódu či Růžovky. Spousta doktorského náčiní v praktické tašce, kterou si můžou děti vzít všude, kde s Vámi pojedou. 

Sice děti už od útlého věku dobře ovládají mobilní telefon či tablet, ale pracovní notebook mu asi  na hraní jen tak nedáte. Pořiďte mu raději dřevěný notebook od firmy Legler. Písmenka jsou magnetická, děti si z nich mohou skládat první slova, na tabulku lze psát křídou. V balení naleznete i dřevěný mobil. Prostě vše, co potřebuje malý Ajťák.

 

Malé slečny parádnice jistě potěší set plný kosmetiky od New Classic Toys. V luxusní kosmetické taštičce naleznete 10 různých kosmetických pomůcek. Malá slečna může namalovat sebe nebo své panenky.

Motá se Vám stále dcerunka v kuchyni při vaření? Pořiďte jí vlastní dětskou kuchyňku. V naší nabídce je mnoho dřevěných kuchyněkpříslušenství pro ně. Nikdy nevíte, kdy se z Vaší malé princezny stane velká kuchařka. 

 

Pro Vašeho kluka také samozřejmě něco máme. Každý chce být malým kutilem, zatlouct hřebík, šroubovat, řezat, vrtat,... Vybavené dílenské kufříky, například od New Classic Toys, najdete v naší nabídce. Ale také i mnoho dalších produktů pro malé koumáky, různá nářadí, opasky s nářadím, pracovní ponky. 

Hasič, policista, záchranář...na rovinu, kdo jím alespoň jednou v životě nechtěl být...já o tom uvažoval ještě nedávno. A snad každý kluk si chce alespoň chvíli hrát na to, že někoho zachraňuje. Pořiďte jim sady hasičských či policejních stanic a umožněte jim být hrdinou všedního dne.  

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.