Zpět na úvodní stránku blogu

Užijte si krásný den s dětmi na pláži

Little Dutch Svačinová taška 

Konečně k nám dorazilo léto a my si můžeme užívat prvních slunečních paprsků. Blíží se čas prázdnin, volna, dovolených, výletů a společně strávených chvil s dětmi. Mnoho rodin vyrazí na dovolené k moři, načerpat sílu a energii, nadýchat se mořského vzduchu, nechat se unášet mořskými vlnami a zapomenout na každodenní povinnosti ve škole i v práci.  Aby čas strávený na pláži byl pro rodiče a děti příjemný, je potřeba sebou vzít pár nezbytností. Koneckonců, je toho tolik co musíme na rodinné dovolené zabalit. Nabízíme vám pár tipů, které věci nezapomenout, abyste si s dětmi užili pohodový a bezstarostný den na pláži.

V prvé řadě doporučujeme pořádnou prostornou tašku. Jelikož jsme absolvovali mnoho pobytů na pláži se 4 dětmi, víme kolik toho je potřeba na pláž donést, jako pomůcky na plavání, ponča, osušky, opalovací krémy, dostatek pití, svačinky, přikrývky hlavy, sluneční brýle. Důležité je děti (i sebe) na pláži pravidelně mazat voděoodolným opalovacím krémem. Řešením jsou také plavky s UV ochranou. Plavky s rukávy či nohavicemi a koupací trička nabízejí skvělý způsob, jak  ochránit děti před negativním působením slunečních paprsků.

Je snem každého rodiče proložit chvíle strávené s dětmi ve vodě s relaxací pod slunečníkem. Proto sebou musíte vzít dostatek kvalitních plážových hraček, aby se vaše ratolesti zabavily. Voda, písek a bábovičky jsou nejlepší kombinací. Nic se nevyrovná stavbě hradů z písku, přelévání vody do kyblíčků, připravování plážové zmrzliny, sbírání mušliček a kamínků.

Buďte ale na pláži opatrní, je nutné děti stále hlídat, je to to nejcennější co máme. Pro neplavce nezapomeňme na nafukovací křidélka, kruhy, plovací desky, lehátka a jiné pomůcky na plavání.

Little Dutch Nafukovací míč 
Little Dutch Sada na písek kyblík se zmrzlinou Vintage 
Little Dutch Nafukovací kruh 

Většinou je podél pláže spousta míst, kde koupit dětem zmrzlinu nebo hranolky, přesto někteří z nás vidí raději, když děti konzumují nějakou zdravější svačinku. Můžeme jim připravit nakrájené ovoce, zeleninu nebo nějaké zdravé mlsání a vše sbalit do svačinových boxů. Pokud potřebujeme sebou vzít k vodě i něco teplého, jako příkrm nebo polévku, budou se hodit dětské termosky. Nesmíme zapomenout dětské lahvičky a kontrolovat, zda děti dodržují na sluníčku správný pitný režim.

Když potřebujeme děti osušit nebo do něčeho zabalit, budou se hodit ponča nebo osušky. U dětí jsou oblíbená ponča s hrdiny dětských filmů a seriálů. Bavlněné osušky i ponča z naší nabídky jsou příjemná na dotek, jsou měkká a savá. 

Little Dutch Svačinová taška 
Little Dutch svačinový box a dětská lahev 
Little Dutch Dětská osuška 

Přejeme vám i vašem dětem krásné léto. Ať už děti vyrazí na tábor, s rodiči na dovolenou nebo stráví prázdniny u prarodičů, ať si je užijí a odnesou si do života spoustu krásných vzpomínek. 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.