Zpět na úvodní stránku blogu

Ceny Junior Design Awards pro značku Djeco

Jsme rádi, že hračky a hry z naší nabídky jsou úspěšné při získávání mezinárodních ocenění. Francouzská značka Djeco získala aktuálně dvě ceny Junior Design Award organizované Junior Design Magazine z Velké Británie. Junior Design Awards je považováno za vysoce prestižní ocenění v kategorii dětských hraček a designu. Vítěze vybírá tým uznávaných designérů, dětských psychologů a pedagogů. 

Djeco panenky Tinyly 

VÍTĚZ JUNIOR DESIGN AWARDS ZA NEJLEPŠÍ DESIGN HRAČKY 6+ LET, STŘÍBRNÁ

Kolekce Tinyly od Djeco nadchla porotce. Jejich vlastní děti by s nadšením sbíraly tyto krásně zdobené miniaturní postavičky a hrály si s nimi celé hodiny. Malé panenky Tinyly a jejich rozkošní mazlíčci na porotu zapůsobily okouzlujícím pohádkovým dojmem a považují je za odrazový můstek do říše fantazie.

Designové dětské deštníky Djeco 

VÍTĚZ JUNIOR DESIGN AWARDS - NEJLEPŠÍ KREATIVNÍ HRA (VZDĚLÁVÁNÍ): STŘÍBRNÁ

Řada Ze Mirror od značky Djeco oslovila porotu svojí originalitou, kterou nikdy předtím neviděli. Použití reflexního zrcátka k vytvoření tvarů a tváří bylo oceněno jako jednoduchý způsob, jak vzbudit u dětí zájem o design, symetrii a vědu. Tento jednoduchý koncept, který poskytuje hodiny zábavy a interaktivní hry, je obrovským hitem.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.