Zpět na úvodní stránku blogu

Originální vybarvovací koberečky pro malé malíře

 
 

Máte doma kreativní děti, které rády malují a vybarvují? Tak to jim musíte pořídit vybarvovací kobereček na zem, který pak mohou využít jako podložku na hraní.

Originální dětské kusové koberce jsou vyrobeny v černobílém provedení a jsou připraveny na šikovné ručičky Vašich dětí. Ty si je mohou vybarvit dle své fantazie. Vybarvovací koberečky jsou z tenkého materiálu a jsou poctivě obšité po celém svém obvodu. Po vybarvení je možné podložky jednoduše vyprat v pračce na 30°C a děti mohou jednotlivé motivy vymalovat znovu.

Tyto originální tenké podložky se vyrábějí přímo v České republice z kvalitní bavlny. Jedná se tak o vlastnoručně dotvořený bytový doplněk, ze kterého budou mít Vaše ratolesti skutečně velkou radost. Stane se hezkou dekorací dětského pokojíčku a děti ho mohou využít jako podložku na hraní, tvoření či lenošení.

Kobereček může být také neobvyklým dárkem pro malé děti. Součástí balení jsou vypratelné zdravotně nezávadné fixy v 6 barvách. Pokud by Vám fixy dopsaly, není nic snazšího, než v papírnictví dokoupit nové pratelné fixy za pár korun.  

 
 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.