DJECO Tinyly karetní hra Meli-melo
DJECO Tinyly karetní hra Meli-melo
DJECO Tinyly karetní hra Meli-melo
DJECO Tinyly karetní hra Meli-melo

DJECO Tinyly karetní hra Meli-melo

Postřehová dětská karetní hra Meli-melo ve sběratelské kolekci oblíbených figurek TinylyKaretní hra ve stylu Dobble, při které musíte mít rychlé oko i ruku. Během hry hráči zbystří svůj smysl pro pozorování a ponoří se do rozmarného světa panenek Tinyly. 

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0873
DJ06971
3070900069718

Obsah: 65 karet (13 velkých karet a 52 karet Tinyly)

Věk: 5-9 let

Doba hry: 10 minut

Rozměr balení: 7,5 cm x 10,5 cm x 2 cm

Pravidla: Každý hráč dostane 8 karet a zbytek karet je v balíčku uprostřed stolu lícem dolů. Hraje se ve směru hodinových ručiček. Nejmladší hráč začíná a poté se hraje ve směru hodinových ručiček. Otočí se vrchní karta balíčku a hráči musí co nejrychleji prohlédnout své karty v ruce a hledat v ruce kartu, která vyobrazuje jeden z uvedených obrázků na otočené kartě. Nejrychlejší hráč, který vyhodí správnou kartu vyhrává. Pokud jeho karta obsahuje obrázek zachycený na obrácené kartě, zbaví se tak jedné karty. Pokud se spletl , musí si kartu vzít zpět a líznout si z balíčku další dvě karty. Ostatní hráči, kteří nebyli tak rychlí si berou zpět své karty. Jakmile se balíček karet vyčerpá, otočí se lícem dolů balíček vyhozených karet a pokračuje se s ním. Vyhrává hráč, který se nejdříve zbaví všech karet.

Český návod ke stažení zde

Určení
Pro holky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!