DJECO Házecí kroužky
DJECO Házecí kroužky
DJECO Házecí kroužky
DJECO Házecí kroužky

DJECO Házecí kroužky Ann

Zábavná hrací sada na doma i na ven pro děti od 4 let od značky Djeco. Kolik kroužků se ti podaří umístit na terč se zvířátky?

Čím jsou hráči ve větší vzdálenosti od stojánku na házení, tím více se zvyšuje obtížnost. Cílem hry je házet kruhy na stojánek a získat co nejvíce bodů. Vyšší počet bodů získáváte, pokud se vám podaří hodit kruh doprostřed na strom. 

Házení kroužků je skvělá klasika dovednostních her pro děti. Hra rozvíjí motorické dovednosti dětí, umožňuje dětem pochopit vzdálenosti.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0741
DJ02044
3070900020443

Obsah: 2 skládací desky, ze kterých sestavíte kříž se čtyřmi zvířátky, 5 různě barevných kroužků vyrobených z provazu a dřeva, látkový sáček na uložení sady

Věk: 4 - 8 let

Rozměr balení: 46 cm x 16,5 cm x 5 cm

Materiál: dřevo, textil

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!