Zpět na úvodní stránku blogu

Recyklované hračky Green Toys

Značka Green Toys je oceňována za výrobu hraček, která je šetrná k životnímu prostředí. Jejich moto zní: „každý den je Den Země“. Záleží vám na vašich dětech – jak si hrají, s čím si hrají a jaká bude jejich budoucnost? Pak recyklované hračky Green Toys jsou tou správnou volbou.

Hračky značky Green Toys ukazují, že recyklace může vyústit v něco hmatatelného a smysluplného, že "staré se může stát novým". Jejich hračky jsou živým důkazem toho, že láhve na mléko mohou nakonec skončit zpátky ve vaší herně. 

Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 

Recyklované láhve na mléko jsou primární složkou udržitelných hraček, ale někdy v případě potřeby jsou integrovány do výroby i další typy recyklovaných plastů (například kelímky od jogurtů). Veškerý odpadový plast se čistí, drtí se na vločky, znovu zpracovává na surovinu a mísí se s potravinářskými bezpečnými barvivy na minerální bázi.  Nádoby na mléko, které značka Green Toys při výrobě hraček používá, obsahují 100% recyklovaný polyetylen s vysokou hustotou (HDPE). Používáním recyklovaného plastu firma snižuje odpad na skládkách, šetří energii a snižuje uhlíkovou stopu. Všechny produkty jsou baleny ve 100% recyklovatelném kartonu a následně je pak obal potištěn minimální množstvím barvy na sójové bázi. Dokonce tento ekologický výrobce hraček obdržel prestižní ocenění Greener Packaging Award, jediné nezávislé ocenění za udržitelné obaly v USA.

Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 

Společnost Green Toys má sídlo v Kalifornii, která je známá svými přísnými zákony o bezpečnosti a ochraně životního prostředí. Plastové hračky Green Toys splňují americké a mezinárodní normy pro BPA a ftaláty a normy CPSIA, ASTM F963, EN 71 a ISO 8124. Vše od výroby přes montáž až po distribuci probíhá v USA. Díky tomu firma snižuje skleníkové plyny, energii, šetří za dopravu a poskytuje místní pracovní místa. 

Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 
Dětské hračky Green Toys 

Pokud hledáte plastové hračky na písek nebo do vody a záleží vám na bezpečnosti a budoucnosti vašich dětí značka Green Toys vás nezklame. Jejich hračky jsou kvalitně zpracované, designově promyšlené, vyrobené ve veselých barvách, které upoutají pozornost vašich dětí. Použít je můžete venku na písku, vzít je sebou na dovolenou nebo si s nimi mohou děti hrát v pokojíčku. Jsou lehce omyvatelné vodou a vydrží Vám i pro další sourozence. Za nás je značka Green Toys "top".

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.