Zpět na úvodní stránku blogu

Náramek pro nejlepší kamarádku

Přemýšlí vaše holčička, co vyrobit pro svoji nejlepší kamarádku, která slaví svátek nebo narozeniny? Tak pro vás máme úžasný tip: sady na výrobu náramků Me&You od francouzské značky Djeco. Holčičky si díky této sadě mohou vyrobit dva náramky přátelství a jeden darovat své nejlepší kamarádce. Krásné vlastnoručně vyrobené náramky přinesou radost a lásku do dětských srdcí. Je to každodenní viditelná připomínka toho, že vás má někdo rád.

DJECO Me&You Náramky přátelství LOVE 

Kreativní korálkové sady jsou určeny dětem od 6 let, jsou dodávány v krásně ilustrovaných krabičkách. Sady obsahují vše potřebné k výrobě 2 náramků, a to korálky, nitě, jehlu, přívěsky a barevný obrázkový návod. Můžete si vybrat sadu podle různých typů přívěsků, zda se vám líbí kytičky, srdíčka, ptáčci nebo duha. Oblíbená je i roztomilá sada na výrobu náramků na tkacím rámu, která je určena už pro starší děti od 10 let, nebo sada, ze které vyrobíte náramky s nápisem LOVE

Jako příjemný detail jsou přiloženy v sadách i dvě dárkové kartičky, na které můžete napsat vzkaz k dárku. Součástí je i organzový sáček, do kterého můžete vytvořený náramek vložit. 

DJECO Me&You Náramky přátelství Ptáčci 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.