Zpět na úvodní stránku blogu

Logické hry SmartGames

SmartGames jsou víceúrovňové logické hry. Každá hra má jedinečný a inovativní herní mechanismus s tématy, která osloví chlapce i dívky. Dodávají se v cestovních, kompaktních a stolních edicích z plastu nebo dřeva. Učení hrou je velmi důležité pro správný vývoj dětí. Prostřednictvím hry si děti budují sociální a jazykové dovednosti, učí se řešit problémy a lépe se soustředit na daný úkol. SmartGames nutí hráče přemýšlet a řešit výzvy.

Logická hra SmartGames Rabbit je určena pro 2-4 hráče od 4 let. Máte rádi zeleninu? Králíci určitě ano. Jsou hladoví a poskakují po zeleninové zahradě. Různé druhy zeleniny se zviditelní, když se králíci podívají pod listy. Je ale třeba si zapamatovat, kde je která zelenina vysazena. Pokud si to nepamatujete, zvířata žijící pod zemí vám zeleninu seberou. V této hře vítězí hráč, který nasbírá všechny 4 druhy zeleniny.

Pravidla hry si můžete stáhnout na odkaze: https://kidsparadise.cz/img/rules/sg/r-sgm510.pdf

SmartGames logická hra Dragon Inferno je určena pro 2 hráče od 7 let, která prověří strategické schopnosti. Ovládněte království nebo shoříte v plamenech! Cílem hráčů je vybudovat největší království v dračím údolí. Ale dávejte si velký pozor. Draci šlehající plameny dokáží spálit vaše království na popel. Použijte dračí peklo proti svému spoluhráči a vytvořte sami největší království. Hraní Dračího pekla rozvíjí logické a flexibilní myšlení, koncentraci, schopnost plánování, prostorovou orientaci.

Podrobný návod si můžete stáhnout zde: https://kidsparadise.cz/img/rules/sg/r-sgm505.pdf

SmartGames Froggit je zábavná a vzrušující logická hra pro 2-6 hráčů od 6 let. Pomůžete své žabí rodince přeskákat přes rybník? Ale dávejte přitom dobrý pozor na ryby. Úkolem hráčů je převést své žáby přes rybník a zabránit protihráčům, aby udělali to samé. První hráč, který dostane celou svou žabí rodinu na druhou stranu, vyhrává hru. Ale pozor, ryby mohou vaše žáby vrátit zpět na začátek. V této hře o vítězství rozhoduje flexibilní myšlení, chytré plánování a možnost blokovat své protivníky.

Návod ke stažení zde: https://kidsparadise.cz/img/rules/sg/r-sgm501.pdf

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.