Zpět na úvodní stránku blogu

Hra ve vodě se silnicí Waytoplay

Hra s vodou je pro děti zábavný a kreativní způsob trávení času na pláži, ve vaně, na koupališti nebo jen tak na zahrádce v bazénku. Existuje mnoho způsobů, jak využít vodu při "hře s otevřeným koncem". K této hře doporučujeme zákazníky oblíbenou gumovou silnici od holandské značky Waytoplay.

Flexibilní gumové silnice Waytoplay

Děti si mohou s dílky silnice hrát celoročně ve vaně. Připravte dětem silnice a několik hraček (jako auta a zvířátka, které se ve vodě nezničí) a zábava může začít. Děti rády popustí uzdu své fantazie a vystaví si imaginární vodní svět, zatímco vy získáte pár minut času navíc na odpočinek. 

Silnice Waytoplay jsou ideální pomůckou k cvičení plaveckých dovedností. Děti s nimi mohou trénovat ponoření hlavy pod vodou a zadržení dechu. Až si bude vaše dítě hrát v bazénu, dejte mu na hraní silnice, brýle na potápění a pár autíček a pomozte mu postavit cestu pod vodou. 

Waytoplay silnice jsou stvořené k cestování. Zaberou při skladování velmi málo místa, jsou dokonalým společníkem na cestách, ať vás vaše dovolená zavede kamkoli. Na pláži, u řeky, v kempu, u hotelového bazénu, promění jakýkoli prostor v kreativní prázdninové herní dobrodružství.

Flexibilní gumové silnice Waytoplay
Flexibilní gumové silnice Waytoplay

Pokud jste rodič, kterému nevadí zapatlaná okna od dětských ručiček, dovolte dětem pustit se do další kreativní výzvy. Proč nezkusit namočit silnice a udělat kolmou cestu na oknech? Jak dlouhou silnici dokážete udělat a jak dlouho vydrží přilepená? Rekord týmu Waytoplay jsou 3 dny.

Zábavnou venkovní vodní aktivitou může být i myčka aut. Nechte děti ať si samy navrhnou, jak bude myčka aut vypadat. Můžete jim dát mýdlo nebo pěnu do koupele, aby bylo mytí aut realistické. 

Flexibilní gumové silnice Waytoplay
Flexibilní gumové silnice Waytoplay

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.