DJECO Karetní hra Pejsci
DJECO Karetní hra Pejsci
DJECO Karetní hra Pejsci
DJECO Karetní hra Pejsci
DJECO Karetní hra Pejsci
DJECO Karetní hra Pejsci

DJECO Karetní hra Pejsci

Slovní psí hra pro 2 až 3 hráče od 8 let k procvičení slabik. Karetní hra, kterou si můžete vzít kamkoliv na cesty. Charly, Luly, Charlu ... jak se jmenuje pes, kterého jste si vytáhli? Jaké slabiky použijete a v jakém pořadí? Abyste vyhráli tuto bitvu o jméno, musíte dávat pozor, abyste si nezamotali tlapky!

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0957
DJ05099
3070900050990

Počet hráčů: 2 -3

Obsah: 64 karet zobrazujících 8 různých psů a jejich 2slabičná jména: Lucy, Nina, Clara, Megan, Panpan, Charly, Nolan a Kevin

Věk: 8-99 let

Doba hry: 20 minut

Velikost balení: 15,6 cm x 11,7 cm x 2,8 cm

Česká pravidla ke stažení zde

Karty se zamíchají a rozdají hráčům. Hráči drží své karty v ruce obrázky dolů. Všichni společně otočí jednu svou kartu a položí ji doprostřed stolu tak, aby ji každý viděl. První hráč, který vysloví správné jméno psa, složením slabik ze všech karet (1 nebo 2 dle čísla na kartě), vyhrává toto kolo. Hra končí ve chvíli, kdy hráči již nemají v rukou žádnou kartu. Vítězí hráč, který získal nejvíce karet.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 6 let
Od 9 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Karetní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!