Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce
Djeco Stolní hra Malá Akce

Djeco Stolní hra Malá Akce

Zábavná akční hra speciálně navržená pro batolata od 2,5 let od značky Djeco.  

Je čas na párty v džungli! Postavte pyramidu, hrajte bowling, házejte a chytejte zvířata .Tolik výzev, abyste uspěli, abyste získali medaile a vyhráli hru!

Dítě sleduje karty výzev a vyhrává mise hraním s rozkošnými zvířaty z měkkého plastu.

Stolní hra Little Action rozvíjí jemnou motoriku a učí děti spolupráci a týmové hře.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT0115
DJ08557
3070900085572

První hra akce, manipulace a dovedností pro batolata. Umožňuje dítěti rozvíjet jeho dovednosti.

Roztomilé figurky zvířat, které děti vtáhnou do děje hry.

Kvalitní materiál, který je pevný a snadno se s ním manipuluje malými ručičkami: velké kostky, silný karton, figurky z měkkého plastu.

Jednoduchá pravidla, snadno pochopitelná.

Krátká herní doba přizpůsobená soustředění těch nejmenších.

Materiál: papír a lepenka s certifikací FSC®

Obsah: 6 měkkých plastových figurek (tukan, krokodýl, leopard, opice, tygr, koala), 20 karet s výzvami a 12 kartonových medailí

Věk: 2,5-5 let

Počet hráčů: 2-4

Doba hry: 10 min

Rozměr balení: 21,5 cm x 21,5 cm x 5 cm

Český návod ke stažení zde.

Pravidla hry:

Příprava hry: doprostřed stolu umístěte otevřenou krabici, vedle 6 zvířátek a hromádku medailí. Karty zamíchejte a umístěte na hromádku vedle krabice.

Jak hrát: Hraje se po směru hodinových ručiček. Nejmladší hráč vytáhne kartu a pokusí se předvézt vyobrazenou akci. Každý hráč má tři pokusy na předvedení.

Výzva 1: Pyramida. Vezmi 2 zvířátka vyobrazená na kartě a pokus je postavit na sebe tak, jak je na obrázku. Pyramida musí vydržet stát alespoň 30 sekund, abys získal medaili.

Výzva 2: Házení: Vezmi zvířátko vyobrazené na kartičce a pokus se s ním trefit do krabice. Zvířátko musí zůstat v krabici, nepočítá se, když se odrazí nebo vypadne a krabička musí být od hráče vzdálená min. 20cm. (u starších dětí můžete zvýšit obtížnost a umístit krabičku dál)

Výzva 3: Balancování. Vezmi zvířátko vyobrazené na kartě a zkus si ho umístit na hlavu. Zvířátko tam musí vydržet, aniž by ho hráč přidržoval rukama minimálně 30 sekund.

Výzva 4: Karusel. Vezměte zvíře zobrazené na kartě a pokuste se jej předat si z ruky do ruky za zády třikrát za sebou.

Výzva 5: Zaměření. Vezměte dvě zvířata na kartě. Položte jeden na vrchol krabice, jak je znázorněno na obrázku. Skříňka by měla být umístěna ve vzpřímené poloze min. 20 cm od hráče. Druhým zvířátkem pak házíte tak, abyste srazili figurku z krabice. Hráč má opět tři pokusy.

Výzva 6: Výzva 6: Házení a chytání. Vezměte zvíře, které je uvedeno na kartě, a hoďte ho nad sebe do jednou rukou a poté ji figurku zkuste stejnou rukou zase chytit.

Na každý úkol má hráč tři pokusy, pokud uspěje, získává medaili, pokud ne, pokračuje další hráč. Vyhrává ten hráč, který nasbírá nejvíc medailí

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Do 3 let
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Deskové hry
Hračky pro nejmenší
Motorické hračky

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!