DJECO Stolní hra PicNic
DJECO Stolní hra PicNic
DJECO Stolní hra PicNic
DJECO Stolní hra PicNic
DJECO Stolní hra PicNic
DJECO Stolní hra PicNic

DJECO Stolní hra PicNic

Zábavná hra Djeco Picnic se zvířátky, která vyžaduje obratnost a strategické myšlení. Dnes je den pikniku! Králíci a lišky se spojují v závodě, aby nasbírali co nejvíce ovoce a zeleniny. Aby si byli jisti, že se cestou neztratí, rozhodnou se zůstat spojeni provázkem. Který tým přinese zpět nejvíce mrkve, melounů, jablek a ananasů? Kdo bude králem pikniku?

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Djeco
PT1081
DJ08572
3070900085725

Každý hráč si vezme jednu dvojici zvířátek a zatočí ruletou. Na políčka, která ukáže obousměrná šipka rulety, můžeš postavit zajíce nebo lišku. Když je na políčku ovoce nebo zelenina, hráč si je může vzít. Když se dostane na políčko bez jídla, otočí ho a je-li na rubové straně ananas, získá ananas. Když hráči posbírají všechny 3 ananasy, je konec hry a hráč, který vytvoří z nasbíraného jídla nejdelší řadu, je vítěz.

Manipulační a strategická hra.

Hezké dřevěné postavičky spojené šňůrkou, zábavná manipulace.

Věk: 4-10 let

Obsah balení: 4 zajíci a 4 lišky svázané do párů, 1 herní deska "piknik", 16 herních desek "místo" (4x zahrada, 4x vrchy, 4x les, 4x venkov), 1 ruletka, 27 žetonů "jídlo" (8x jablko, 8x meloun, 8x mrkev, 3x ananas)

Počet hráčů: 2-4

Herní doba: 15 min.

Rozměr balení: 21,5 cm x 21,5 cm x 4 cm

Materiál: papír a lepenka s certifikací FSC®

Česká pravidla stahujte zde

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 4 let
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Stolní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!