Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky
Djeco Stolní hra se zvířátky

Djeco Stolní hra se zvířátky

Stolní hra pro děti od 2-3 let, která rozvíjí jemnou motoriku a učí děti spolupráci a týmové hře.

Děti hází barevnou kostkou a snaží se, aby jejich zvířátko došlo do cíle jako první. Je třeba ale dát pozor na včelku, která může děti vrátit na herním plánu zpět a cestu tak malinko zkomplikovat. 

Desková hra se zvířátky Little Circuit vám umožní smysluplně trávit s dětmi volný čas. Hra učí děti hrát s kostkou a rozlišovat barvy.

expand_more Více informací

Skladem 2 ks
Djeco
PT0042
DJ08550
3070900085503

Roztomilé figurky zvířat vtáhnou děti do hry. Kvalitní materiál je pevný a snadno se s ním manipuluje - velké kostky, silný karton, figurky z měkkého plastu.

Jednoduchá snadno pochopitelná pravidla, krátká herní doba přizpůsobená soustředění těch nejmenších.

Balení obsahuje: 1 kartonová hrací deska se 6 dílky puzzle k sestavení, 4 figurky z měkkého plastu (kočka, králík, pes, kráva), 1 dřevěná kostka, 15 kartonových žetonů

Velikost balení:  21,5 cm x 5 cm x 21,5 cm

Věk: 2,5 - 5 let

Počet hráčů: 2-4

Doba hry: 10 min

Materiál: papír a lepenka s certifikací FSC®

Český návod ke stažení zde

Postup: Desky se sestaví za sebe a vytvoří tak cestičku - na začátek se postaví jedno zvířátko. Začíná nejmladší hráč a hraje se ve směru hodinových ručiček.

Hráč hodí kostkou:

• Kostka ukáže barevnou stranu: hráč si vezme zvířátko a přesune ho na čtverec ve stejné barvě, jaká padla na kostce. (V případě, že čtverec je již obsazen, přesune se na další neobsazené pole barvy označeném na kostce.)

• Kostka ukáže "květinovou" stranu: hráč vezme svoje zvířátko a přesune ho do čtverce stejné barvy, na které zrovna stojí.

• Kostka ukáže stranu se včelkou: hráč vezme svoje zvířátko a vrátí se s ním zpět do čtverce stejné barvy, na jaké zrovna stojí.

První hráč, který přistát na závěrečném čtverci (různobarevný), vyhrává 1 žeton.

Příklad: zvířátko je na žlutém čtverci. Hráč hodí kostkou a ukáže se včelka. Hráč musí vzít zvířátko a přesunout ho zpět na žlutý čtverec.

Pozn: V případě, že kostka ukazuje stranu včelí nebo květinovou a hráč nemůže na požadované pole přemístit figurku, protože jsou obsazené, ztrácí jedno kolo.

Hráč, který je první v cíli získává žeton. Hráč, který první získá tři žetony, vyhrává hru.

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Do 3 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Deskové hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další varianty produktu

Další produkty této značky

Hodnocení (2)

Známka
(Recenze nejsou ověřovány)
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!