• Nové
DJECO Hra Tapikékoi
DJECO Hra Tapikékoi
DJECO Hra Tapikékoi
DJECO Hra Tapikékoi
DJECO Hra Tapikékoi
DJECO Hra Tapikékoi

DJECO Hra Tapikékoi

Po návratu z procházky rodina zjistí, že jim zloděj ukradl nějaké předměty z domu. Djeco zábavná hra Tapikékoi pro děti od 5 let je zaměřena na procvičení paměti. Na začátku hry Pozor, zloději! si musíte zapamatovat umístění předmětů, než je zloděj ukradne. Dokážete pak vyjmenovat chybějící předměty a jejich umístění?

expand_more Více informací

Skladem 1 ks

Djeco
PT1220
DJ08542
3070900085428

Ilustrace, které pomohou nejmenším dětem identifikovat a pojmenovat předměty v domě.

Postup: Hráči se střídají v hraní rolí: jeden vždy představuje rodinu a ostatní hráči představují zloděje, poté se v roli vystřídají. Zloděj využije chvíle, kdy rodina spí, a ukradne / odstraní z hracích desek jeden nebo více předmětů z hracích desek. Hráč v roli rodiny se snaží zjistit, jaké předměty chybí. 

Obsah: 4 hrací desky (kuchyň, obývací pokoj, ložnice, zahrada), 36 žetonů s předměty (9 ke každé hrací desce), 1 žeton s rodinou, 1 sáček

Věk: od 5 let

Počet hráčů: 2-4

Herní doba: 15 min

Materiál: papír a lepenka s certifikací FSC®

Rozměr balení: 21,6 cm x 21,6 cm x 4,4 cm

Česká pravidla ke stažení zde

Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 6 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Stolní hry

Djeco

Francouzská firma Djeco navrhuje a vyrábí originální didaktické hračky, kreativní hry, dekorace do pokojíčků. Jejich výrobky výrazně převyšují kvalitu a estetickou úroveň hraček jiných výrobců. V jejich nabídce najdete karetní hry, magnetky, korálky, papírové skládačky, puzzle, výtvarné sady, prstové barvy, loto, domino, pexeso a spoustu jiných her i sad na tvoření pro děti. 

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!