Zpět na úvodní stránku blogu

Začínáme vystřihovat

 

Pokud máte doma zvídavé děti, kupte jim vystřihovánky od značky Betexa. Jednoduché pracovní sešity nás okouzlili svoji vzdělávací nadhodnotou. Děti se učí vystřihovat, tvoří si zábavné pracovní sešity a zároveň se vzdělávají. Pracovní sešity "Začínáme vystřihovat" jsou určeny předškolákům či mladší školákům (4-8 let). Mají formát 32 x 22 cm, 8 stran (4 listy) s prostředím  + 16 stran (8 listů) s objekty na vystřihnutí a dolepení. Pro každou stranu s prostředím přináleží cca 6–8 objektů na dolepení.

Děti nejprve vystřihnou jednotlivé díly skládačky a pak je nalepují do natištěných předloh různých prostředí. Orientují se podle barevné předlohy, která je součástí sešitu a podle názvů rostlin a živočichů, která jsou natištěna na zadní straně jednotlivých dílů skládačky. Nalepením vznikají nové obrázky s mnoha zajímavými detaily.

 
 

Pracovní sešity "Začínáme vystřihovat" jsou vytvořeny na různá témata - na horách, na zahradě, na statku, na louce, v lese, u vody, jdeme do ZOO, můj domeček, moje město, autoopravna. Vyberou si kluci i holky. 

Součástí vystřihovánek je MINI-ENCYKLOPEDIE, kde je každé z témat zpracované v příloze, obsahuje krátké didaktické texty s obrázky. 

 
 

Pracovní sešity "Začínáme vystřihovat" najdete v našem eshopu zde

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.