Zpět na úvodní stránku blogu

Být kreativní se značkou Depesche Germany

Trendy módní styly, jezdecká stáj na venkově nebo dobrodružství z pravěku s dinosaurem T-Rexem, to mohou děti zažít s produkty německé značky Depesche Germany. Dětská fantazie, představivost a kreativita se bude rozvíjet se zábavnými pracovními i samolepkovými sešity nebo kreativními omalovánkami Top Model, Miss Melody nebo Dino World. S barevnými tužkami, gelovými pery či fixami můžu děti vytvářet individuální umělecká díla. 

Kreativní zábava s Depesche Germany  

Omalovánky a kreativní sešity jsou plné krásných obrázků modelek, pejsků, kočiček, koní a dinosaurů. Součástí bývají i barevné roztomilé samolepky, kterými můžete omalovánky dozdobit, nebo šablony, které můžete použít i pro další tvoření. S trochou barev a dětské představivosti ožijí obrázky v originálních kreativních sešitech. 

Omalovánky podporují rozvoj dětské kreativity, fantazie, představivosti, napomáhají tréninku jemné motoriky a učí smyslu pro trpělivost, detail i prostorové vnímání. 

Oblíbené jsou i vodové omalovánky, u kterých bývá přiložený i štětec. Omalovánky obsahují předkreslené obrázky, které se za pomoci štětce a obyčejné vody samy zabarví. Omalovánky vodou bývají kouzelný dárek pro menší tvořivé děti, jsou vhodné i na cesty.

Top Model, Miss Melody i Dino World nabízí spoustu krásných doplňků na tvoření, jako například samolepky, pera, fixy, pastelky, vyškrabování, dopisní papíry, ale i krabičky na zoubky, promítací baterky, tetování, šperkovnice, budíky. Vše v originálním designu, kvalitně zpracované, vyberou si kluci i holky. Holčičky se mohou stát s kreativními sešity malými návrhářkami, kluci zase budou fascinováni světem dinosaurů. 

Top Model Omalovánky Lizzy 
Top Model Kreativní sešit Obleč mě Sascha a Christy 
Top Model Omalovánky Nyela a Christy

S kreativními sadami se děti nebudou nudit doma ani na cestách. S DIY sadami si mohu navrhnout své vlastní náramky z písmen a korálků. Veškeré příslušenství, které potřebují, je již součástí sad. Dítě si může vyrobit náramky i prstýnky pro sebe, svoji maminku, kamarádku nebo jako hezký dárek. Stačí jen trpělivost při navlékání korálků a zapojit fantazii, aby výsledek byl co nejvíce oku lahodící. 

Top Model Sada korálků na výrobu náramků Christy 

Píše si vaše dítě deník? Ne? Tak může začít, protože psaní deníčku pomáhá utřídit myšlenky a pocity, rozvíjí slovní zásobu, schopnost se vyjadřovat, formulovat svoje myšlenky a názory a může být úžasným večerním rituálem. Objevte svět deníků TOPModel s krásnými motivy na obalech, jako jsou koně, víly nebo modelky. Deníčky jsou na zámek, takže dětské tajemství zůstane bezpečně ukryto uvnitř deníčku.

Top Model Deníček se zámkem Candy 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.