Zpět na úvodní stránku blogu

MiDeer sada na výrobu šperků

Hledáte originální kreativní dárek pro malou školačku? Tak to vám rádi doporučíme dárkovou krabičku, která obsahuje sadu na výrobu šperků od značky MiDeer. Kreativní sada je vhodná pro tvořivé děti od 8 let, které v ní najdou různé kovové i skleněné přívěšky a korálky, které mohou použít k vytváření vlastních unikátních náramků a náhrdelníku.

Navlékání korálků rozvíjí dětskou představivost, fantazii, manuální zručnost, trpělivost a přesnost. Z holčiček se mohou stát malé návrhářky šperků.

MiDeer Sada na výrobu šperků 
MiDeer Sada na výrobu šperků 

Sada na výrobu šperků je navržena pro děti od 8 let. Šikovnější děti zvládnout pracovat s touto sadou i dříve, protože kolem 6. roku se u dětí rozvíjejí jemné motorické dovednosti, což umožňuje pohodlnou manipulaci s malými korálky a šperky.

Děti se s touto sadou učí kombinovat barvy. Uvidíte, zda se přiklánějí k výrazným, jasným barvám nebo preferují jemnější pastely. Zda budou u nich oblíbené výraznější kousky nebo minimalistický vzhled. Děti si svůj výtvor mohou předem promyslet nakreslením návrhu nebo rozmístěním korálků na papír před navlékáním. Je možné, že budou potřebovat i pomoc dospělého při vázání uzlů či připojování spon. 

    Vytváření šperků vyžaduje zručnost, kterou si děti v tomto věku stále budují. Chvalte je, podporujte, pomáhejte jim a oni postupně získají dostatečné sebevědomí na vytvoření vlastního výrobku. Důležité pro jejich motivaci je se s hotovým šperkem pochlubit rodičům, prarodičům či kamarádům. Mohou také vyrobený šperk darovat, což umocní jejich radost. 

    Darováním této sady na výrobu šperků nabídnete dětem poutavou hru, při které pracují na svých dovednostech pomocí praktického tvoření. 

    MiDeer Sada na výrobu šperků 
    MiDeer Sada na výrobu šperků 

    Související články

    Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.