Granna Loto dům
Granna Loto dům
Granna Loto dům
Granna Loto dům

Granna Loto dům

V kuchyni voní bábovka a maminka tam připravuje různé dobroty. V mém pokojíčku jsou plyšáci a kostky, a také autíčka, která se pořád někam schovávají. A kdepak je květináč? To si nepamatuji. Musím ho najít. Dětská hra loto pro 1 až 4 děti od 2 do 4 let zároveň rodičům poskytuje skvělou příležitost, jak strávit se svými ratolestmi volný čas a přispět k jejich všestrannému rozvoji.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Granna
DD6150
GR02069
5900221020694

Děti poznávají předměty v domácnosti, zdokonalují si pozorovací schopnosti, rozvíjejí svoji slovní zásobu a logické myšlení, učí se poznávat barvy a věci kolem sebe.

Rozměr balení: 19x19x3,5 cm

Věk: 2+

Materiál: karton

Doba hraní: 15-60 min.

Počet hráčů: 1-4

Sada obsahuje: 4 velké obrázky s tématy kuchyně, koupelny, dětského pokojíčku a obývacího pokoje, 24 malých obrázků podle jednotlivých témat, český a slovenský návod

Vlastnosti: 

  • rozvíjí slovní zásobu
  • procvičuje koordinaci oko–ruka
  • rozvíjí pozorovací schopnosti
  • doporučováno Asociací klinických logopedů ČR
  • výborná pomůcka pro logopedy i děti se zrakovým handicapem
Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Do 3 let
Od 3 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Loto

Granna

Granna je polský vydavatel a výrobce her. Hry vyrábí od roku 1991. Zpočátku byly výrobky vytvářeny doma za skromný rodinný rozpočet a skladovány v pronajatém sklepě. Dnes sídlí v komplexu hal a skladů ve varšavském Targówku. Výrobní haly a sklady zabírají plochu tisíců metrů čtverečních a společnost zaměstnává přibližně stovku lidí. Hry vyváží do více než dvacítky zemí světa, včetně České republiky. Nabízí již stovku různých her, ale portfolio neustále vylepšuje a rozšiřuje. Nejznámější hrou je Superfarmář, který byl vytvořen na základě hry významného polského matematika profesora Karola Borsuka v roce 1943. Jejich hry jsou určeny lidem různých věkových kategorií, nejmladším dětem i mladým dospělým. Pokročilým hráčům je určena řada Granna Expert. V nabídce mají také licencované hry, lokalizované verze známých světových bestsellerů. Jejich hry získávají různá ocenění od organizací zabývajících se ochranou a rozvojem dětí. Při tvorbě spolupracují se známými autory, ilustrátory a grafiky, ale také pedagogy. Pečlivě také vybírají certifikované komponenty a materiály.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!