Granna Obrázkové loto
Granna Obrázkové loto
Granna Obrázkové loto
Granna Obrázkové loto

Granna Obrázkové loto

Dvě různé dětské hry založené na oblíbeném principu lota přinášejí dvě varianty obtížnosti. Pomáhají tak dětem rozšiřovat slovní zásobu, procvičovat koordinaci oko–ruka a rozvíjet pozorovací schopnosti.

expand_more Více informací

Skladem 1 ks
Granna
DD6138
GR02251
5900221022513

V krabičce nové hry z řady KLUB PŘEDŠKOLÁKŮ připravené pro 1 až 4 hráče od 3 do 6 let se ukrývají čtyři velké oboustranné tabulky a 24 malých obrázků.

Základní skládanka je určena pro jednoho hráče a umožňuje dvě varianty úměrné věku dítěte. Obrázkové loto pro více hráčů rovněž přináší dvě různě úrovně obtížnosti a děti si při něm rozšiřují slovní zásobu.

Doporučováno Asociací klinických logopedů ČR.

Rozměr balení: 19x19x3,5 cm

Věk: 3+

Materiál: karton

Počet hráčů: 1-4

Obsah balení:

  • 4 velké, oboustranné tabulky
  • 24 malých obrázků
  • český a slovenský návod

Hlavní vlastnosti:

  • dvě varianty hry
  • rozvíjí slovní zásobu
  • procvičuje koordinaci oko–ruka
  • rozvíjí pozorovací schopnosti
Určení
Pro holky
Pro kluky
Věk
Od 3 let
Od 4 let
Hra, hračka, tvoření, kniha
Hra
Typ her
Loto

Granna

Granna je polský vydavatel a výrobce her. Hry vyrábí od roku 1991. Zpočátku byly výrobky vytvářeny doma za skromný rodinný rozpočet a skladovány v pronajatém sklepě. Dnes sídlí v komplexu hal a skladů ve varšavském Targówku. Výrobní haly a sklady zabírají plochu tisíců metrů čtverečních a společnost zaměstnává přibližně stovku lidí. Hry vyváží do více než dvacítky zemí světa, včetně České republiky. Nabízí již stovku různých her, ale portfolio neustále vylepšuje a rozšiřuje. Nejznámější hrou je Superfarmář, který byl vytvořen na základě hry významného polského matematika profesora Karola Borsuka v roce 1943. Jejich hry jsou určeny lidem různých věkových kategorií, nejmladším dětem i mladým dospělým. Pokročilým hráčům je určena řada Granna Expert. V nabídce mají také licencované hry, lokalizované verze známých světových bestsellerů. Jejich hry získávají různá ocenění od organizací zabývajících se ochranou a rozvojem dětí. Při tvorbě spolupracují se známými autory, ilustrátory a grafiky, ale také pedagogy. Pečlivě také vybírají certifikované komponenty a materiály.

Detail značky a ostatní produkty

Další produkty této značky

Hodnocení (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!