Zpět na úvodní stránku blogu

3D dřevěné modely Ugears

Dřevo a pohyb – jak to jde dohromady? Jednoduše! Mechanický pohyb a tradiční materiál spojují 3D dřevěné modely UGEARS. Poznejte tajemství převodů, gumičkových motorů, koleček a dalších mechanických součástek. Zábavné skládání bez nutnosti lepení, propracované detaily, hladký provoz a kvalitní zpracování – to jsou plně funkční pohyblivé 3D puzzle UGEARS, které ohromí i toho, kdo neměl fyziku ve škole právě v oblibě. Do detailu propracované dřevěné 3D skládačky ukrajinské značky UGEARS jsou vhodné nejen pro rozvoj motoriky a představivosti, ale jsou i neskutečně zábavné. Díky vysoké kvalitě výroby jsou při správné údržbě modely po sestavení plně funkční a pohyblivé, a umožňují tak lépe poznat tajemství mechaniky.

UGEARS je ukrajinský startup z roku 2014 zabývající se výrobou puzzle boxů, vzdělávacích hraček a unikátních samohybných dřevěných mechanických modelů. Každý dřevěný model UGEARS má své vlastní mechanické ovládání, které ohromí a potěší. Modely UGEARS se staly zábavným a vzdělávacím koníčkem pro lidi v 85 zemích na 5 kontinentech.

Modelové stavebnice UGEARS se dodávají se vším, co potřebujete k sestavení. Všechny díly jsou laserem předřezány do vysoce kvalitní překližkové desky, jejich vyjmutí a montáž jsou díky kvalitní výrobě snadné. Pohyb se provádí pomocí gumových pásů, ozubených kol a gravitace. Podrobné barevné obrázky a pokyny krok za krokem jsou poskytovány v 11 jazycích, které vás provedou procesem montáže. Není potřeba žádné lepidlo, speciální odborné znalosti, nástroje nebo vybavení. 

<p

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

Modely UGEARS jsou umělecká díla a zázraky strojního inženýrství. Většina modelů má analogy ze skutečného světa, jiné jsou oživenou představivostí. Sestavené modely jsou ideální pro vystavení doma nebo v kanceláři.

Modely UGEARS a 3D puzzle dělají složitý svět mechaniky srozumitelnějším. Budete si moci osahat každý kousek, každé ozubené kolečko a objevit fungování jednoduchých strojů. Zažijete vzrušení z mechanického pohybu s vlastním pohonem, který nepochází z elektrické zásuvky nebo baterie. Vydáte se na cestu do minulého století, do věku elegantních strojů, jemných detailů a světa řemesel.

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

UGEARS jsou skvělým koníčkem pro konstruktéry a promyšleným dárkem pro dospívající zručné modeláře. Mechanické modely a puzzle boxy jsou dostupné ve třech úrovních dovedností: EASY, MEDIUM a ADVANCED. Krásné a nadčasové stroje a mechanické hádanky mohou být návykové a možná zjistíte, že vaše sbírka se rozrůstá, jak budete postupovat k náročnějším modelům. Můžete si vybrat z modelů pro dospělé, vzdělávacích hraček pro dospívající a starší děti a barevných modelů, které vyhovují i ​​mladším stavitelům.

Posláním ukrajinské značky Ugears je dát lidem všech věkových kategorií, zejména rodinám, radost ze společného vytváření něčeho krásného. 

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

Značka Ugears vyrostla z malého start-upu ve specializovaný tým s více než 250 profesionály: inženýry, designéry a řemeslníky, kteří vidí hudbu ve dřevě a tvoří poezii v pohybu. Do každého modelu investují kreativitu a lásku k řemeslu. Na rozdíl od statických modelů je každý model UGEARS schopen jedinečného rozsahu pohybu s vlastním pohonem pomocí gumových motorů a systémů převodů, setrvačníků, závaží a gravitace. Nejsou zde žádné baterie ani kabely – tyto stroje fungují samy. Každý model UGEARS ztělesňuje jednoduché inženýrské principy, díky nimž je sestavování a hraní vzrušující vzdělávací hrou, která vám přináší hodiny potěšení a zábavy. UGEARS si rychle získává tu nejlepší reputaci v Evropě a po celém světě díky výrobě nejelegantnějších, nejpodrobnějších a nejúžasnějších mechanických modelů, skládaček a vzdělávacích hraček, které lze na trhu najít.

"Kouzlo, pohyb, mechanika" - vítejte ve světě Ugears.

Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 
Dřevěné modely Ugears 

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.