Zpět na úvodní stránku blogu

Dětské kusové koberce

 

Podlaha v dětském pokoji sama o sobě není moc veselá. Naštěstí jsou tu firmy, jako například Zala Living - Hanse HomeAyyildiz Teppiche, které na to pamatují a vyrábí spousty krásných dětských kusových koberců, které svým designem rozzáří dětský pokojík. V nabídce najdete koberce s oblíbenými motivy, např. jednorožec, medvídek či dnes tak moderní severské vzory.  

 
 

Máme koberce pro kluky i pro holky, nesmíme samozřejmě zapomenout ani na oblíbené koberce s motivy silnic, které se zároveň použijí jako hrací podložka pro autíčka a postavičky.

 

Nesmím zapomenout na originální české koberce v černobílém provedení od společnosti Butter Kings. Tyto hravé kulaté koberce jsou určeny k vybarvení. Součástí balení jsou pratelné fixy. Pokud Vaše dítě koberec omrzí, jednoduše jej vyperte a můžete s barvením začít znovu.

 
 

Dětské koberce nakoupíte u nás, na eshopu KidsParadise.cz.

Upozornění : ! Kusové koberce jsou zasílány přímo z velkoobchodního skladu. Z tohoto důvodu nemůžeme k jejich objednávce zdarma zaslat jiné zboží. Pro objednání jiných produktů z našeho obchodu prosím vytvořte další objednávku. Platba za koberce je možná pouze předem, převodem na bankovní účet. Děkujeme za pochopení. !

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.