Zpět na úvodní stránku blogu

Waytoplay a voda

 

Hraní s vodou a ve vodě je jedním z nejoblíbenějších způsobů hry u dětí po celý rok. Na pláži, ve vaně, u bazénu nebo jen na zahradě existuje nekonečné množství způsobů, jak využívat vodu k volnému hraní. Jednou z konstrukčních vlastností silnic Waytoplay je, že jim nevadí použití ve vodě. Zde je několik nápadů, jak si se silnicemi hrát ve vodě.

Čas koupání

Děti si mohou vzít do vany silnice a několik hraček (auta, zvířata atd.), kterým nevadí voda. A zábava může začít. Nechte popustit uzdu fantazie dítěte, nechte ho budovat imaginární svět a užijte si pár chvil odpočinku. Hlavně na děti, když jsou samy ve vodě, dohlížejte. Nechte je koupat klidně i uprostřed dne a nechte je hrát! 

 

Cvičení plaveckých dovedností

Dalším způsobem, jak používat silnice Waytoplay ve vodě, je trénovat s dětmi potápění pod vodou a zadržování dechu. Až budete příště u bazénu, vezměte si sebou silnice Waytoplay, brýle a několik autíček vhodných do vody a pomozte svému dítěti postavit cestu pod vodou. V závislosti na věku a plaveckých schopnostech vašeho dítěte uvidíte, jak velkou pomoc bude potřebovat. Hraní pod vodou je pro ně skvělý způsob, jak si procvičit plavecké dovednosti.

 

Dovolená

Vezměte silnice Waytoplay sebou na dovolenou. Silnice při skladování zabírají jen velmi málo místa, jsou dokonalým společníkem na cesty a poskytují snadnou zábavu, kamkoli vás vaše dovolená zavede. Na pláži, na řece, v kempu, v hotelovém bazénu, promění jakýkoli prostor na kreativní dobrodružství.

Mytí aut

Zábavnou venkovní aktivitou na zahradě s vodou může být mytí aut! Vyzvěte své dítě, aby přineslo venkovní hračky, větvičky, šišky, mechy, písek, prostě co je napadne a co mohou použít na stavbu myčky aut. Poskytněte jim ke hraní nějaký mycí prostředek nebo dětské mýdlo, ať může být jejich mycí hra realističtější. 

 
 

Určitě vymyslíte spoustu dalších aktivit, u kterých využijete silnice Waytoplay. Naši nabídku od značky Waytoplay najdete na https://kidsparadise.cz/brand/89-waytoplay

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.